2821
2789
عنوان

مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه افراد عادی باز نیستن ک باید دست به جیب شد ، تا واست باز کنن

اینهمه جیب جیب نکن

دست و بال ماهم بازه تو جیب ماهم پوله ولی شعور داریم جایی نمیریم جون خودمونو دیگرانو بخطر بندازیم

درخواست دوستی ممنوع !

متاهلی بچه داری

با چند تا از دوستای دانشگاهم میخام برم .بعد از ۵ سال_

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
خواهر من ویروس کار واجب و غیرواجب نمیشناسه والا‌...بشین خونت شمال دیگه بیمارستاناش جا نداره

منم خیلی دوست دارم بشینم خونه و لذت ببرم ولی باید برم اگه نرم خیلی بد میشه

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
من کاری به کسی ندارم زندگی خودمو میکنم

اره توووووو درست میگی.

اگه هر کس شعور داشت که اینقدر سرخود و نفهم نمیشد.

این همه میزنن تو سرشون که نرید مسافرت. اونوقت شما اینجوری؟

واقعا متاسفم برات.

ای خدا خودت شاهدی دوست ندارم اینو بگم ولی چون بعضیا نفهمن باید گفت 

انشالله به مقصد نرسی🔫🔫🔫🔫🔫🔪🔪🔪🔪🔪

جفت پاهات قلم شه تا نتونی بری💩💩💩

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اینهمه جیب جیب نکن دست و بال ماهم بازه تو جیب ماهم پوله ولی شعور داریم جایی نمیریم جون خودمونو دیگر ...

خب شما هم بروید ....کسی ک جلوتون رو  نگرفته

باید از اول قرنطینه میکردن ک...که نکردن دیگه 

تقصیر ما چیه؟؟؟؟

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
منم خیلی دوست دارم بشینم خونه و لذت ببرم ولی باید برم اگه نرم خیلی بد میشه

اگر خیلی کارتون واجب نیست ...نرید لطفا

متاسفانه من از قبل برنامشو ریخته بودم ....دگرنه اصلا نمیرفتم

ده نفر مثل شما باشن یه جامعه نابوده یه سری افراد مثل شما امار رو از ۱۰۰ نفر کردن ۱۱۰۰۰نفر

منم میگم یه نفر به مقصد نرسه 100 نفر زنده می مونن😁😁😁😁

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
خب شما هم بروید ....کسی ک جلوتون رو  نگرفته باید از اول قرنطینه میکردن ک...که نکردن دیگه&nb ...

راست میگی تقصیری نداری برای امثال شما که شعور کم دارین فقط اجبار و ور جواب میده. 

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 
کی گفته؟😂😂 یه تراول بزاری کف دستشون واست میرقصن... دیگه باز کردن جاده که خیلی اسونه ....

خب اره راست میگی اگه مملکت مام قانون داشت تو الان تراولاتو به رخ نمیکشیدیو مینشستی خونت..ادمای بیشعوری عین شما هستن که جون مردم براشون مهم نیست  که الان وضعیت قرمز  روزی صدنفر میمیرن

وخدایی که بشدددددت کافیست
اگر خیلی کارتون واجب نیست ...نرید لطفا متاسفانه من از قبل برنامشو ریخته بودم ....دگرنه اصلا نمیر ...

خیلی واجبه 

به خاطر کارم باید برم 

اگه برم صبح میرم و شب برمیگردم

هیچوقت تو زندگیتون با یه وکیل بحث نکنید
خانما جوابش رو ندید. از مردی که تو سایت خانم ها ولوئه بیشتر از این انتظار شعور نداشته باشین. هرچند ...

حالا شما خودتون تو خونه نشنستین معنیش این نیست که بقیه هگ تو خونه بشینن ....برو تهران رو نگاه کن همه دارن میرن خرید..

شما هم بهتره سرت تو زندگیت باشه...سایت زنونه هم نیست_