2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد بره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمه . بهداشتو رعایت میکنه ولی وقتی میگن نرید بیرون مثل احمقا هی میگه دلم گرفته  بازم خطر دار ...

بگو جای خلوت بره به هیچی هم دست نزنه.به آدمها هم نزدیک نشه‌.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑
خداییش ده روز ده روز از خونه بیرون نمیرین؟ 

وقتی میگن قرنطینه کنین یعنی فقط برا کارای ضروری برید بیرون کاونم مامانم انجام میده . بله خودم ۳۰ روزه بیرون نرفتم

از ماست که بر ماست 
باهاش برو برین یه جای خلوت قدم بزنین و برگردین

ن بابا باهاش دعوا کردم بره گم شه اعصابمو ریخت بهم . همه بخان مث این فک کنن ک دگ خیابونا خلوت نمیشه ک 

از ماست که بر ماست 
چی بگم منم بیست روزه خونه ام یعنی دیوونه شدم احساس محبوس شدن دارم  بچه هام که دیگه تحمل خونه ...

اخی ماکه از زمان الودگی هوا باپسرم  دوتایی بیرون نرفتیم گاهی با ماشین رفتیم خرید زود برگشتیم

همدردیم.انقد عصبیم کرد گفتم هر غلطی دلت میخواد بکن😟😟😟من هرچی میگم اون یه توجیح میاره.میخوان برن س ...

خدا بهشون عقل بده . حالا این میگه جای شلوغ نمیرم ولی بازم اینهمه میگن قرنطینه کنین انگار ک یاسین تو گوش خر میخونن بلانسبت

از ماست که بر ماست 
بگو جای خلوت بره به هیچی هم دست نزنه.به آدمها هم نزدیک نشه‌.

اخه میگن ویروس حتی تو فاصله ۴ متری هم منتقل میشه واسه همینه میگن از خونه بیرون نیاین

از ماست که بر ماست