2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم عاشق روستام 

بهار ک میریم روستای پدریم دلم نمیخواد برگردم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من بچه شهرم روستا ازدواج کردم.یکم سخته ولی روستامون فقط خیلی خوبه مثل شهر همه چی داره بازار داره لباسامون هم فرقی نداره با بچه شهریا

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
وا پس جاریهای من چرا از روستا فراری ان و دلشون اصلا نمیخاد روستا زندگی کنن  تا حالا زندگی نکرد ...

زندگی تو روستا برای ییلاق قشلاق خوبه.... همیشه آدم ها حسرت نداشته هاشونو میخورم و از داشته ها لذت نمی برن

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
ی روستای سرسبز با ی رودخونه قشنگ کلا دور از شهر باشه

روستای مامان بزرگم همین شکلیه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من میرم خونه پدریم دلم میگیره اینجا دلبازه

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
نه بهمنی ام

عزیزم😍

منم زندگی توی شمال رو خیلیییی دوست دارم با یه عالمه حیوان خونگی😭

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد
وا پس جاریهای من چرا از روستا فراری ان و دلشون اصلا نمیخاد روستا زندگی کنن  تا حالا زندگی نکرد ...

اتفاقا زندگی کردم خیلی آرامش داره دلم خونه حیاط دار با دیوارای کوتاه میخواد. دلم سکوت روستا رو میخواد از اون سکوتایی که آدم حس میکنه گوشاش سنگین شده.