2777
2789

اگه میشه تجربیاتتون رو باهم اشتراک بگذارید

تا ما استفاده کنیم

حالا چ سوتی خنده دار 

چه یه جمله ی قشنگ ک بهش رسیدید

چه درسی که از عاشقی گرفتید 

یکم از فاز غم بیایم‌ بیرون  

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

عشقم فقط پووووللل😂

سلام سلااام😂😂😂😂😂😂خوبین خوشین سلامتین؟؟؟؟😋😋حالا ک اومدین امضامو ببینین میشه این پیج هنری مو فالو کنید؟؟؟هر کی فالو کرد بگه برایش حمد بخونم😍😍😍😍😍https://www.instagram.com/p/CAC9_uKnBXE/?igshid=1xbz5mg4ixg1p
عشقم فقط پووووللل😂

بیگ لایییک

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت از چی خوشت میاد؟؟

میخواستم بگم کوین ولی  ی جا افتاد... گفتم از  ک...و...ن  خوشم میاد😢😢😔😔😔 تا یکساعت میگفت چی؟؟ چی گفتی؟؟ از چی خوشت میاد؟؟

حتی روم نمیشه نگاش کنم الان ایکاش زمین دهن داشت....😎😎😎

نتیجه اخلاقی اینکه زود تایپ نکنید با حوصله تایپ کنید سگ دنبالتون نکرده 😋😆😆😆❤❤😎😎😎😎

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞

حرف خنده داری که ندارم

ولی عمیقا و قلبا به این نتیجه رسیدم اگر مردی عاشق باشه یه دخترو همه جوره با همه معایب و همه ی سختی هاش میخواد

لطفا از قانون جذب و عشوه و اینکه خودتونو زیاد در معرض بذارین دوری کنین

۰ون حتی اگه رابطه ایم شکل بگیره،راحتم از بین میره🌸

بیشترش که خاطره های غمگین دارم ولی یه روز تو دوران عقد رفتم خونشون اون اونطرف خونه خابید من اینطرف بهم گفت بیا پیشم نرفتم بعد برقو خاموش کرد گفتم چراغ خواب نداریم من میترسم گفت نه تازه اینجا جنم زیاد داره منم گریه ام گرفته بود سریع پریدم رفتم پیشش نشستم بعد بغلم کرد به این بهونه که بیا تو گوشیم بهت عکس نشون بدم 🤣یادش بخیر 😭

بیشترش که خاطره های غمگین دارم ولی یه روز تو دوران عقد رفتم خونشون اون اونطرف خونه خابید من اینطرف ب ...

😂😂😂

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
حرف خنده داری که ندارم ولی عمیقا و قلبا به این نتیجه رسیدم اگر مردی عاشق باشه یه دخترو همه جوره با ...

مرسی 😊

عشق کشکه.  ☺سه سال عاشقونه میخاستمش اخرش بهم گفت مثل ی دستمال ازت استفاده کردم حالام پرتت میکنم ...

😑😔