2777
2789
عنوان

بهترین مسافرتی که توی عمرتون رفتین کجا بوده و با کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 222 پست

قشم و بندر عباس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال زمستون تنها رفتم قشم خیلی خوب بود.

تنهایی هم خوش میگذره؟من تنها اصلا نرفتم احساس میکنم حوصلم سر میره کسی باید باشه باهاش کل کل کنم کل مسیرو 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
مشهد حرم امام رضا چه ان سالی که حرم عقد کردم چه امسال هردو عالی بود کلا مشهد همیشه خوش میگذرد

اره از مشهدم خیلی خاطره دارم خیلی😊

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

من هر جا رفتم خوب بوده

ماه عسل تایلند پوکت بانکوک عالی

سفر اخرم ابان ماه سریلانکا بکر و عالی

دوبی من عاشق فراری پارک و پارک ابیش شدم

استانبول خوب

و اینکه ی شمال دونفره رامسر نمک ابرود امل با همسرم رفتیم اولین سفر دونفره داخلیمون بود خیلی خوش گذشت

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

من اصفهانو دوس داشتم😍

۱ روز فرصت داشتیم و صب تاشب بدو بدو در حال اینور اونور رفتین بودیم

مجردی هم ک برا مسابقه رفتیم چالوس رو هم دوس داشتم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه