2777
2789
عنوان

بهترین مسافرتی که توی عمرتون رفتین کجا بوده و با کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 222 پست
عطر ها سلیقه ای هستن اما  تق هرمس : بوی ترش تقریبا لیمو ( عالیه ) لالیک : تلخ ( چوب سوخته)&n ...

لالیک آره خوبه ولی بقیشو نداشتم تو چه رنج قیمتی هستن ؟ قیمت مناسب هم بگین؟مرسی از راهنماییتون

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹
لالیک آره خوبه ولی بقیشو نداشتم تو چه رنج قیمتی هستن ؟ قیمت مناسب هم بگین؟مرسی از راهنماییتون

اینا عطر بود دیگه

عطر ها قیمت مختلف دارن معمولا گرمی ۴ هست.

اما ادکلن ساواج هم من عاشقشم الان از ۲۳۰ تا ۴۵۰ میفروشن تو بازار.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونایی که میگن ما سفر نرفتیم یا گرونه و فلان.  ما امسال رفتیم شیراز 3 روزه 4نفر بودیم با یه بچ ...

چه خوب! خیلی خوبه که آدم بتونه با هزینه ای که میخواد برنامه ریزی کنه و سفر بره و خوش بگذرونه. 

کلا بعضی ها خوش سفر نیستن؛ خیلی ها رو می بینم که سفر نمیرند.

مسافرت دوستداشتنی زیاد رفتیم. ولی دو سال پیش با دوستمون خونوادگی رفتیم تبریز و جلفا.‌بخش جلفاش خیلی خوش گذشت. 😍

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
مسافرت دوستداشتنی زیاد رفتیم. ولی دو سال پیش با دوستمون خونوادگی رفتیم تبریز و جلفا.‌بخش جلفاش خیلی ...

جلفا نسبت به خیلی از شهرها چندان چیز خاصی نداره؛ ولی خیلی خوبه! خوش میگذره‌، خصوصا اگر هواش ابری و بارونی باشه.

جلفا نسبت به خیلی از شهرها چندان چیز خاصی نداره؛ ولی خیلی خوبه! خوش میگذره‌، خصوصا اگر هواش ابری و ب ...

با اینکه بیشتر شهرای ایرانو رفتم اونجا یه حال خوبی داشت برام. اصلا عاشق حال و هواش شدم. آخر تابستون بود هوا خنک ولی آفتابی. همش می‌رفتیم خرید. یه حس خوبی داشت. یادش بخیر

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
با اینکه بیشتر شهرای ایرانو رفتم اونجا یه حال خوبی داشت برام. اصلا عاشق حال و هواش شدم. آخر تابستون ...

ما اول شهریور رفتیم، ۳روز اونجا بودیم ابری بود و نم نم بارون میزد. خیلی خوب بود.