2777
2789
عنوان

بهترین مسافرتی که توی عمرتون رفتین کجا بوده و با کی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 222 پست

مهرماه باهمسرم رفتیم تبریز اولین مسافرت بعد عقدمون بود

خیلیییییییی خوش گذشت خیلی قشنگ و عالی بود ۳ روزه رفته بودیم اما ۱۰ روز موندیم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من قشم. کیش با شوهرم و پسرم. یه سری مجردی به کیش. همدان و ابیانه و کاشان خیلی حال داد. من عاشق مسافرتم. نمیتونم بگم کدومش بهتر بود. ولی حس کیش و قشم یه جوری. شاید چون فضا خاص و شهر تمیزی

بهترین سفر عمرم با شوهرم رفتیم جزایر قناری و عالی بود با سوئیت اختصاصی و اتاق زیر آب و سرویس اولترا جای همگی خالی واقعا فقط یه مقدار زود بیدار شدم از خواب نتونستم خیلی لذت ببرم از بقیه ی خوابم .ایشالا اگر دفعه دیگم خواب دیدم براتون میگم بقیش و😂

یه سفر دو روزه با دادشم اینا بندر گناوه روی همه سفرهایی که تا الان داشتم می ارزید

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  

اول اينكه من و همسرم خيلى اهل مسافرتيم

حالا مسافرتايى كه خيلى بمون خوش گذشت

نامزد بوديم سال ٩٤ سفر كارى همسرم بود ١٥ روز چين و هنگ كنگ رفتيم كه پدر بزور اجازه دادن اما خيلى خوش گذشت

دومى ماه عسلمون برد كه قبرس شمالى رفتيم ٨ روز

مسافرت ٢٠ روز شمال و غرب گردى با خونواده همسرى😄

مسافرت گرجستان با خونواده خودم

شيراز و اصفهان و بوشهر نوروز ٩٨ كه خيلى خوش گذشت

تركيه هم مرداد ٩٨ رفتيم ١٠ روزه كه ميشه گفت بهترين بود برا اينكه آخرين روز بى بى زدم و فهميدم باردارم كه روز تولد همسرم بود😍

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏