2777
2789
عنوان

خانومایی ک اقدام برایی بچه پسر

264 بازدید | 23 پست

سلام من ی دختر ناز دارم چون علاقه ای زیادی ب بچه ندارم دخترم بزرگ شده شوهرم ام پسر هم دوس داره دوماهه اقدام کردم اون ماه نشد ولی این ماه دیشب 15سیکلم بود اقدام کردم باز کی اقدام کنم کیت زدم دو خط نشون داد الان 16سیکلمه

دوباره امروزم....

فقط ارگاسم اول باید برا خانوم باشه

بعد از ....یه لحظه پاهاتو بگیر بالا،بعد به پهلوی راست بخواب

البته که همه چیز فقط و فقط در دست خداست،منم همه اینا رو از اینور اونور شنیدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره امروزم....فقط ارگاسم اول باید برا خانوم باشهبعد از ....یه لحظه پاهاتو بگیر بالا،بعد به پهلوی ...

علاوه به اینکه پاها را بالا میدید حرکت گِگِل انجام بدید تا بیست دیقه بعدش دستشویی برید

دوباره امروزم....فقط ارگاسم اول باید برا خانوم باشهبعد از ....یه لحظه پاهاتو بگیر بالا،بعد به پهلوی ...

همه چی دست خداس من تو حاملگیم اصلا فک نمیکردم پسر باشه بچم چون به شدت سردم و اصلا به ارگاسم نمرسم و ما شب های اقدام هرشب رابطه داشتیم و خودم تنبلی دارم ولی واسه من پسر شد 

دقیقا دارم خیلی خوب پیش میرم میترسم واقعا من کلن پسر دختر برام فرقی نمیکنه ولی شوهرم و خانودش.... پسر دوستن دعا کن عزیزم پسر بشه  (اگه بارادر شدم) ک دیگه زایمان نکنم بخدا میترسممم هروقت یادم میاد😭😂

همه چی دست خداس من تو حاملگیم اصلا فک نمیکردم پسر باشه بچم چون به شدت سردم و اصلا به ارگاسم نمرسم و ...

بله قطعا همینطوره 

فقطططط خدا

الهی خدا به هر کس بچه میخواد فرزند سالم و صالح عطا کنه،جنسیتشم اگر خیری در اوون هست به دل مادر و پدرش باشه

دقیقا دارم خیلی خوب پیش میرم میترسم واقعا من کلن پسر دختر برام فرقی نمیکنه ولی شوهرم و خانودش.... پس ...

الهی خدا بهتون ی پسر سالم و صالح ببخشه 

سر نماز و کلا در طول روز سوره ماعون زیاد بخون

من طب سنتی ام

حداقل دو ماه مکمل های قوی آهن دار هر دوتاتون

حلوایی که سیاهدونه و فلفل سیاه دونه ، پودر نخل زنجبیل ، هل و قرص کمر و فول داشته باشه. هم شوهرت هر روز و خودت البته با پیشگیری تو اون دوماه . چون باعث سقطه

بعد دو ماه هر روز به جز پریودی اینا رو بخور. یک هفته بعد پریودی  دیگه قطعش کن 

جانم

من بشدت اضطراب دارم همیشه 

صداها توو گوشم بلندتر از بقیه س واقعاً 

اخیرا خیلی سرما میخورم،مخصوصا پنجه پاهام

میگن اینا علائم بلغمه،چطور باید بفهمم؟

و آیا واقعاً دارو گیاهی برا استرس جوابه؟