2777
2789

الان دارم کلاس زبان کره ای میرم و درحال یادگیریم

دلم میخوان زبان انگلیسی رو هم شروع کنم چند سال پیش کلاس رفتم و کنارش گذاشتم میشه گفت هیچی بلد نیستم الان

باهم مشکلی ایجاد نمیکنه؟بنظرتون مغز آدم اِرور نمیده که دوتا زبان رو همزمان یادگرفت؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما انگلیسی به اون راحتیو گذاشتی کنار، الانم اومدی یه زبون دیگه یاد بگیری، در کنارش انگلیسی؟؟؟!!!!!!

حقیقتا تا اینجا کره ای برای من راحت تر بوده

من انگلیسی با قواعد مشکل دارم

من انگلیسیم خیلی خوبه ، به نظرتون چه زبانی یاد بگیرم؟ کامل تموم نکردم ولی میتونم حرف بزنم و تو فیلما ...

زبانی که بعد انگلیسی واقعا پر کاربرد و آینده داره باشه برو یادبگیر

من کره ایم بخاطر علاقه خودم رفتم یادبگیرم درکل زبانی نیست که بگم خیلی بدرد بخور و آینده داره

تو اینستا یک دخترخانم هست که فک کنم نزدیک ده تا زبان بلده میگفت اگر میخواین دوتا زبانو باهم بخونید اول یکی رو به سطح متوسط برسونید بعد شروع کنید به یادگیری زبان جدید و باهم پیش ببرید 

من انگلیسیم خیلی خوبه ، به نظرتون چه زبانی یاد بگیرم؟ کامل تموم نکردم ولی میتونم حرف بزنم و تو فیلما ...

اگه میتونی ایلتس یا تافل بگیر 

من زبان آلمانی رو پینشهاد میکنم 

زبان اسپانیایی بعد از انگلیسی ،زبانیه که بیشتر کشورها به این زبان مسلط هستند،مثلا بخش‌هایی از آمریکا مثل میامی به اسپانیایی صحبت میکنن ، و آسونترین زبانه، شما دو ساله به این زبان مسلط میشید و به خاطره شباهت زیاد کلمات اسپانیایی با زبان ایتالیایی شما کافیه چند ماه رو زبان ایتالیایی کار کنید که ایتالیایی رو هم یاد بگیرید

این روزها هم زبان روسی و چینی بازار کار خوبی داره