2777
2789

سلام 

ما تازه خط تلفن کشیدیم 

برای اینکه از مودم استفاده کنیم باید از مخابرات درست بشه ؟

یا نه همینطوری میشه استفاده کرد ازش؟

برای فعالسازی صدگیگ چکارکردین؟

ممنون میشم کمک کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مودم وای فای مخصوص شرکت ایرانسل هس برای ۱۰۰گیگ ازاونا خریدین؟؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ممنون جواب دادین چجوری باید اینکارو کنم؟ بعد اینکه فقط موذم رو وصل کنم به تلفن ثابت درسته دیگه؟

مودم ب تلفن ثابت وصل نمیشه ک ب پریز تلفن وصل میشه.

تلفن هم باید وصل باشه تابتونی استفاده کنی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ممنون جواب دادین چجوری باید اینکارو کنم؟ بعد اینکه فقط موذم رو وصل کنم به تلفن ثابت درسته دیگه؟

از شرکت مربوطه باید بخواین ک براتون طرح اینترنت فعال کنه هزینشم حالا یا جلوتر میدین یا میاد رو قبض

وقتی اینترنت رو خطتون فعال شد باید مودمتونو تنظیم کنین اگه بلد نیستین بدین بیرون براتون بکنن

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
باید بری ثبت نام کنی..مودم بخری و برات فعالش کنن..ولی برای ۱۰۰گیگ خودشون فعال کردن چون من بسته ی فعا ...

مودم دارم tp-link اسمشه

خط هم درست شد 

به تلفن ثابت وصلش کنم میشه صد گیگ گرفت؟

قبلا مودم فعال بوده خونه قبلیمون ولی اینجا گفتیم راش بندازیم

میشه به منم کمک کنی؟؟ چجوری بفهمم چند نفر دارن ازمودم ما استفاده میکنن؟ واینکه چجوری رمزشو عوض کنی ...

وای فایشو خاموش کنین اگه کامپیوتر دارین با کامپیوتر استفاده کنین

از تنظیمات مودم باید رمزشو تغییر بدین

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
قبلا استفاده میکردم خونه قبلی اینجا استفاده نداشتم تاحالا یوزر پسوردم دارم از مودم که برای فعالسازیش ...

از هر شرکتی که گرفتی باید بهشون شماره جدیدتو بدی فعالش کنه برات.

مودم دارم tp-link اسمشه خط هم درست شد  به تلفن ثابت وصلش کنم میشه صد گیگ گرفت؟ قبلا مودم فعا ...

اگه قبلا رو خطتون اینترنت داشته باشین اون100گیگو میدن بهتون

واسه خود منم 100گیگ فعلا شده