2777
2789
عنوان

اونایی مودم دارن (اینترنت ثابت) یه لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2511 بازدید | 42 پست
کامپیوترمون عیب داره نمیشه کارکرد باهاش با موبایل میشه انجام داد یا لپ تاپ؟

بله با لپ تاپم میشه تنظیمش کرد

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#در_خانه_بمانیم مشتری گرامی بدون مراجعه حضوری و با مناسب ترین قیمت، اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات را خ ...

خب دیگه مشخصه شما هر طرحی بخرین بهتون 100 گیگ میدن ولی فقط تا اخر سال قابل استفادست

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
من نمیدونم برای کدوم شرکتم قط میدونم تی پی لینکه مودمم از کجا بدونم براذکدوم شرکتم.؟

خط تلفن رو میگیری

بعد هر شرکتی که دوست داری زنگ میزنی

طرح هاشو میشنوی و انتخاب میکنی و پول میریزی و میان‌برات وصل میکنن

سلام‌دوباره

من‌ سال ۹۲ شاتل گرفتم با مودم تیپیلینک.

۹۵ خونمو فروختم و زنگ زدم شرکت شاتل خط تلفنم رو تخلیه کردند...

اومدم خونه ی جدیدم،خط تلفن گرفتم..دوباره زنگ زدم‌ شاتل اومدن‌و‌روی خط جدیدم دوباره ثبت نام کردم.

شما اگر قبلا اینترنت داشتید از همسرتون بپرسید برای چه شرکتی بوده،بعد اون خط قبلی رو تخلیه کنند....برای خط جدیدتون اینترنت ثبت نام کنید و طرح

باید مودمتون تنظیم باشه تا بتونین به اینترنت وصل بشین

برای تغییر رمز هم باید سربرگ امنیتشو پیدا کنین و رمزشو تغییر بدین 

تو هر مودمی فرق میکنه تنظیمات و تغییر رمز

باید مودمتون تنظیم باشه تا بتونین به اینترنت وصل بشین برای تغییر رمز هم باید سربرگ امنیتشو پیدا کنی ...

ممنون بعد این شرایط درست بشه باید ببرمش مخابرات برام تنظیم کنن من نمیتونو درستش کنم😢

ممنونم کمکم کردین