2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربه مو برای کسایی میگم که مشکل بقایا داشتن.من ۲ ماه باردار بودم .۸ بهمن سقط داشتم ( البته خودم خواستم ) با دو تا میزو واژینال و ۲ تا هم خوراکی ولی دکتر ماما برام انجام داد ، ساعت ۱۲ انجام دادم ساعت ۵ غروب خونریزیم شروع شد یکم درد هم زیر دلم داشتم تا ۹ شب که دستشویی رفتم احساس کردم یه چیز سنگین با لخته که همون جنین بود افتاد

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

۴ روز بعد سونو دادم ضخامت اندومتر ۱۳ بود یه دوره مترژن ۵ روزه استفاده کردم یکم لکه بینی داشتم و خونریزی خیلی کم خیلی ، دوباره سونو دادم ضخامت بیشتر شده بود ۱۶ بود 

دوباره دکتر برام مترژن تجویز کرد ۷ روزه بعد رفتم سونو ضخامت همون ۱۶ بود ولی این سری سونوگرافی واژینال انجام دادم مشخص شد بقایای ۳ سانتی باقی مونده 

رفتم دکتر برام میزو نوشت خودم ۳ تا زیر زبونی و ۴ تا واژینال گذاشتم ولی فقط دل درد و کمر درد گرفتم اصلا خونریزی نداشتم

دوباره دکتر متخصص رفتم گفت که اشتباه کردی خودت دارو استفاده کردی تپش قلب و حتی مرگ هم میاره ، دوباره برام میزو نوشت رفتم خریدم و بردم بیمارستان برام گذاشت و یک روز بعدش بقایا افتاد ،نحوه گذاشتن قرص من با بیمارستان فرق داشت

البته هنوز برای سونوی مجدد نرفتم جند جا رفتم چون واژینال بود دکتر خانم پیدا نکردم ولی احتمالا هنوز ضخامت رحم و دارم چون خونریزی زیادی نداشتم

ببخشید طولانی شد.خواستم بگم سریع تن به کورتاژ ندید و سر خود هم دارو استفاده نکنید .اگه سوالی بود بپرسید

بعدازاینک دکتر قرصاروگذاشت 5ساعت بعدش دردشروع شد و افتادی ب خونریزی

بله بعدشم خیلی راحت افتاد

ولی اگه زمان و به عقب برمیگشت اینکارو نمیکردم

بستگی به بدنت داره ولی برای دفع بقایا انقدر استرس و بدبختی کشیدم ۳ ماه به اندازه ۳۰ سال پیر شدم

بله بعدشم خیلی راحت افتاد ولی اگه زمان و به عقب برمیگشت اینکارو نمیکردم بستگی به بدنت داره ولی برا ...

یعنی منم راحت سقط میکنم

توسن بارداریت زیادبود

من 5 هفتم ک تموم شد انجام میدم

بچه هم داری

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
من ۸ هفته بودم یعنی باورم نمیشد هر چی میگفتم بریم آزمایش  همسرم میگفت مطمئنه چیزی نشده 😅😅😅 ...

توروخدا اجی بگو من سقط میکنم با سایتوتک 10تادارم

درکت میکنم خداهیچکس ناخواسته باردارنشه

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
پس چند روز وقت داری قشنگ فکر کن من پشیمونم به مامانم نگفتم اگه میدونس همچین اتفاقی نمیافتاد

من خانوادم بفهمن زنده ب گورم میکنم

توروخدابگو با ده تا سقط میکنم

توروخدا اجی بگو من سقط میکنم با سایتوتک 10تادارم درکت میکنم خداهیچکس ناخواسته باردارنشه

برو دکتر برات انجام بده من طریقه مصرفشو نمیدونم.

شاید قرصت تقلبی باشه خطر مرگ داره