2777
2789
عنوان

پسرم اشب ابرومو برد ....😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 57 پست
قول میدم سر اذان برات دعا کنم اگه باردار شدی بهم خبر بده اخه قبلا یه نفر با دعام باردار شده ۹ سالم ب ...

منم واسه گل پشرت حمد میخونم اگه باردار شدم به لطف خدا حتما میام یرات دعای خیر میکنم 🙏🙏🙏ممنون اسمم پریسا

خدایا شکرت 
مطمئن باش اونام    تو  دلشون خوشحال شدن بچه تب نداره کلی ذوق کردن. این فکر خودته که ا ...

از خوشحالی که خوشحال شدن ولی مطمئنم با خودشون میگن این نصفه شبی الکی اینجوری دلشوره انداخته تو دلمون

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم واسه گل پشرت حمد میخونم اگه باردار شدم به لطف خدا حتما میام یرات دعای خیر میکنم 🙏🙏🙏ممنون اسمم ...

پریسا خانم ۹ سالم بود زن عموم ۸ سال بود که بار دار نمیشد منو خیلی دوس داشت یه سال عید با مامانم و همون زن عموم رفته بودیم امام رضا من با این که چیزی نمیفهمیدم ولی تو حرم نزدیک یک ساعت خود بخود اشک میریختم بدون اینکه حتی خودم دلیلشو بدونم اشک میریختمو میگفتم خدایا به زن عموم نی نی بده جوری که کل زنایی که دور و برمون نشسته بودن با گریه من گریه میکردن به همون اما م رضا به محض اینکه برگشتیم زن عموم ازمایش داده بوده و مثبت بوده جوابش 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
نه مخصوصا بزرگترا سرد و گرم چشیده ان نمیگن

ایشالله که همینطور باشه 

طفلی بیشتر  از همه خودت اذیت شدی.

اره واقعا 😔

پریسا خانم ۹ سالم بود زن عموم ۸ سال بود که بار دار نمیشد منو خیلی دوس داشت یه سال عید با مامانم و هم ...

یه دختر ۴ ساله دارم شوهرم پسر میخواد ۲ ساله تو اقدامم باردار نمیشم بهم میگه اجاقت کور شده ۲۹ سالمه بخاطر این موضوع در حد مرگ کتکم زد رفتم پزشک قانونی بخاطر دخترم پشیمون شدم گفتم خودم بدرک دخترم بدبخت نشه زندگیم رو روال نیس همیشه سرکوفت میشنوم نصف موهای سرم سفید شدن کل صورتم موهای زایید در امده افسردگی شدید گرفتم کاش خدا یه بچه دیگه سالم بهم بده بخدا دختر پسر برام مهم نیس فقط یبار دیگه حامله بشم شوهرم بهم نگه اجاقت کور شده ,امیدوارم الانم به اندازه ی ۹ سالگیت به خدا نزدیک باشی که شکی نیس برای زن عموت و خودت بهترینارو میخوام محتاجم به دعات ممنون

خدایا شکرت 
یه دختر ۴ ساله دارم شوهرم پسر میخواد ۲ ساله تو اقدامم باردار نمیشم بهم میگه اجاقت کور شده ۲۹ سالمه ب ...

مطمئن باش که برات دعا میکنم و ۳۰ تا صلوات میفرستم سر اذان ......انشالله که هم یه پسر کوچولویه سالم گیرت بیاد و هم زندگی ارومی داشته باشی ولی عزیزم زن عموم وقتی پسرش ۷ ساله شد فوت شد 😔

دکتر رفتین علت باردار نشدنتون چی  گفتن؟

همه ازمایشامو دادم گف مشکلی نداری شوهرمم اسپرمش خوب بود چن بار لتروزل و اینا خوردم نشد دکتر گف شاید استرس داری شر دخترم اصلا نفهمیدم کی حامله شدم

خدایا شکرت