2777
2789
عنوان

محض خدا بیاین بگین برای طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست
چه بد اه من خودرو شوهر سابقمو توقیف زدم میخاستم بعد تعطیلات عید بزارم مزایده😫😫😫

گلم منم دوتا از خودروهاشو توقيف کردم ولي يکيشو ميدونم زير پاشه يعني مزايده ميشه؟

فقط موقع گرفتن حق طلاق حواست باشه پیش یه وکیل خوب بری واست بنویسه چند تا بند هست باید بنویسه که نری ...

اره باید دوتا کلمه رو شرط کنه 

ینی بلاعزل و یکی بلا شرط 

بابعضیام باید دهن ب دهن نشد اخه لیاقتشو ندارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وگالت در طلاق همون حق طلاقه  شوهرت باید بهت بده میده؟ اگه وکالت در طلاق داشته باشی ۹۰ درصد را ...

نه

شوهرشو خودش ميرن درخواست طلاق ميزم

اين همه چي رو ميبخشه وتمام

ي هفته شايد طول بكشه يا در هفته

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
گلم منم دوتا از خودروهاشو توقيف کردم ولي يکيشو ميدونم زير پاشه يعني مزايده ميشه؟

باید اول توقیف سیستمی کنی از پلیس راهور بعد توقیف فیزیکی ببرن پارکینگ بعد پول حق کارشناسی بدی ب خودرو قیمت بزارن بعدش اون حق اعتراض ب قیمت خودرو داره اگ اعتراض نده تو درخواست مزایده میکنی و ..

چه بد اه من خودرو شوهر سابقمو توقیف زدم میخاستم بعد تعطیلات عید بزارم مزایده😫😫😫

ازدواج مجددکردی؟ اخه اسم کاربریت بااین نوشتت اصلاهماهنگی نداره

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

تاپیکای قبلتم دیدم انگار تازه زایمان کردی فک نمیکنی افسردگی بعد از زایمان گرفتی؟عزیزم اینکه بخاطر کرونا دادگاه و کار طلاقت انجام نمیشه شاید یه حکمتی داره حتما برو پیش روانشناس طفک بچه گناه داره😞

نه شوهرشو خودش ميرن درخواست طلاق ميزم اين همه چي رو ميبخشه وتمام ي هفته شايد طول بكشه يا در هفته

نه الان سخت تر شده من خودم ۲۴ ساعته طلاق گرفتم ولی جدیدا دوستم مثل خودم جدا شد دو ماه طول میکشه چه توافقی چه حق طلاق میفرستن مشاوره وقت هاشم اینقد طولانیه الان اقدام کنی یک ماه دیگه وقت مشاوره میدن

فقط موقع گرفتن حق طلاق حواست باشه پیش یه وکیل خوب بری واست بنویسه چند تا بند هست باید بنویسه که نری ...

نه همچين چيزي نداريم

حق طلاق به زن

حق رو از مرد ساقط نميكنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه الان سخت تر شده من خودم ۲۴ ساعته طلاق گرفتم ولی جدیدا دوستم مثل خودم جدا شد دو ماه طول میکشه چه ت ...

اشتباه میکنی برای حق طلاق مشاوره وجود نداره حتی نمیخاد دلیل بیاری 

بابعضیام باید دهن ب دهن نشد اخه لیاقتشو ندارن

توافقی

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

در ضمن بستگی ب نوع خودرو داره اگ از مستثنات دین باشه فروخته نمیشه چون از طریق اون امرار معاش میکنه مثلا راننده تریلی یا راننده تاکسی و ...

توافقی کلا تو سه جلسه سر و تهشو هم میارن اکه گفتن برید مشاوره قبول نکن که عقب نیفته

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️