2777
2789
عنوان

محض خدا بیاین بگین برای طلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از لحاظ مالی توان وکیل گرفتن تدارم 

بهترین کار برای شما همون ثبت طلاق توافقی با گرفتن وکالت در طلاقه 

چون هم اگر همسرتون پشیمون بشه راه برگشت نداره  هم چون نمیدونی کدوم شعبات بهتره توافقی کارت رو زودتر راه میندازه

شما باید بری محضر یه وکالت در طلاق بگیری ولی اگه وکالت در طلاق بگیری الزاما باید وکیل بگیری 

تو طلاق توافقی میتونید وکیل نگیرید و دو نفری اقدام کنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خانوداه ام هم پشتم نیستن . همه جوره تنها و بی کس و کار شدم..یه بردار دارم ..هیچ وقت حمایتم نکرده. ..بش میگم میزنه بد طور....میگه حالا مُردی؟

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
بهترین کار برای شما همون ثبت طلاق توافقی با گرفتن وکالت در طلاقه  چون هم اگر همسرتون پشیمون&nb ...

خب وکیلی که برای حق طلاق میگیریم بازم هزینه اش دو سه تومنه؟

کارم دیگه از افسردگی هم گذشته ...با همه در جنگ های. .شرف نداره...یه جا سالم تو بدنم نمونده ..بچه ام ...

عزیزم توروخدا سریع تصمیم نگیر یه مدت برو خونه ی بابات از شوهرت دور باشی برو دکتر خودتو درمان کن حالت خوب میشه گناه دارا بچت معلومه افسردگی داره خیلی تاثیر گذاشته روت

بعد 'طلاق یا باید بچتو ببری و خودت و بچت سربار بشین یا باید بچتو بدی شوهرت یه عمر ته دلت عذاب وجدان و استرس و دلتنگی بچه رو داشتع باسی ما طلاق داشتیم تو خانوادمون برادرم پسرش ۷ ماهش بود زنشو طلاق داد اللن پسرش ۱۲ سالشه فوق الفاده عصبی و بد قلقه یه کم به خودت بیا بچه رو تو به دنیا اوردی کنار شوهرت یه زندگی خیلی خوب براش بساز مسئولی در قبال اون بچه نمیگم بسوز و بساز ولی به راحتی تسلیم نشو خواهر گلم بخدا انقد بچه ی طلاق دیدم دلم واسه همه بچه ها میشوزه بعد طلاقم از کجا معلوم زن یه مردی نشی بری بچه های اونو بزرگ کنی سریع تصمیم نگیر کار خدا بی حکمت نیس با شوهرت برین مشاوره بخاطر بچه بهش دوباره فرصت'بده افسردگی بعد از زایمان خیلی تاثیر داره خواهرم افسردگی گ فته بود شوهرش از خونه فراری بود بهش گیر میداد شب و روز گریه میکرد بچشو شیر نمیداد غذا درست نمیکرد فقط گیر میداد به همه و گریه میکرد رفت دکتر یه سری دارو بهش داد روز به روز بهتر شد برات دعا میکنم زندگی خوبی کنار بچه و شوهرت داشته باشی و خدا مهرشوهرتو دوباره به دلت بزاره ❤❤❤

بعد 'طلاق یا باید بچتو ببری و خودت و بچت سربار بشین یا باید بچتو بدی شوهرت یه عمر ته دلت عذاب وجدان ...

دیگه برای از نو شروع کزدن خیلی دیر شده