2777
2789

بعضی دوستان از زمان فروش عرضه اولیه ها پرسیدن منم تصمیم گرفتم نظر خودم را بنویسم.البته در فروش عرضه اولیه ها هر کی خودش صاحب اختیار است هر وقت دوست داشت بفروشد یا دراز مدت نگه دارد.

ومهان :  هر کسی کوتاه مدت است بالای 1200 تومان میتواند این سهم را بفروشد.البته در میان مدت یا دراز مدت یعنی تا آخر خرداد یا تابستان احتمالا تا 1500 تومان بالا می رود.

البته من خودم ومهان را فروختم.فعلا چند روزی است سهم منفی است صبر کنید دوباره سهم مثبت میشود اونوقت بفروشید.

کلر : من زود این سهمو فروختم.اما بنظرم برای افراد کوتاه مدت بالای 8000 تومان فروش این سهم خیلی خوب است.بنظرم این سهم رشد زیادی در مرحله اول انجام داده و شاید تا مدتها بالاتر نرود.بالای 8000 یا 8200 یا 8500 برای فروش این سهم خوب است.اگر دوباره سهم مثبت شد برای کوتاه مدتی ها فرصت فروش است.

درازمدت من فکر میکردم کلر تا 9000 تومان برود اما خیلی زود تا نزدیک این قیمت رشد کرد.بنظرم این سهم تا مدت زیادی شاید بالاتر از 9000 تومان نرود.

فروی :  من این سهم را نگه داشتم برای درازمدت.کوتاه مدت حدود 4500 تا 5000 تومان رشد این سهم بود.

اما درازمدت تا تابستان بنظرم تا 7500 بالا خواهد رفت.اگر کرونا بذارد.

هر کی کوتاه مدت است صبر کند تا باز مثبت شود و بالای 4200 و یا 4500 بفروشد.

قرن : بنظرم تا حدود 4200 تومان رشد اولیه سهم خواهد بود.البته اونایی که کوتاه مدت دنبال سود هستند بالای 4000 تومان باید حواستون باشد که بفروشید.

اما دراز مدت این سهم تا 6000 تومان هم خواهد رفت.

تملت : این سهم تامین سرمایه است و معمولا سهم های سنگین و کند هستند.

این سهم تا بین 500 تا 550 تومان جای رشد دارد.

برای دراز مدت نگه داشتن یا خرید دوباره این سهم توصیه نمیشود.چون این نوع سهم ها  لاک پشتی حرک میکنند.

شصدف : این سهم مثل فروی سبک و کوچک است.یک سهم با رشد خوب.

حتمن هر روز در 5 مثبت تلاش کنید این سهم را بخرید.رشد خوبی میکند.

این سهم حداقل در مرحله اول باید تا 5000 تومان رشد کند.

پس فعلا نگه دارید و سعی کنید از این سهم بخرید.من که این سهم را دراز مدت نگه می دارم.

دراز مدت تا تابستون  8000 تومان هم می رود.

شگویا : سهم خوبی است اما حیف که سهم سنگین و کند است و رشدش لاک پشتی خواهد بود.

این سهم کوتاه مدت باید تا حدود 500 تا  550 تومان رشد کند.

دراز مدت تا تابستون این سهم تا حدود 700 تومان رشد خواهد کرد.

برای دراز مدت توصیه به خرید این سهم نمیشود.چون شما را خسته میکند.

اگر کسی قصد خرید سهام عرضه اولیه ای برای دراز مدت دارد فروی و شصدف از همه این سهم ها بهتر است.فروی فلزاتی است و شصدف شیمیایی است.

بخاطر کرونا و کاهش قیمت نفت و فلزات جهانی و کاهش رشد اقتصادی در جهان احتمال اصلاح 2 ماهه و ریزش کوتاه مدت در بورس ایران هم وجود دارد.

افراد تازه وارد و غیر حرفه ای وارد سهام های دیگر نشوند چون احتمال ضرر وجود دارد.

اینها را یک فرد باتجربه بهم گفت.نظرات من جنبه مشورتی دارد و تصمیم گیری با خودتان است.

برای فروش سهام فقط روی سهامی که خریده اید در قسمت پرتفو کلیک کنید یک صفحه ای می آید که تعداد یا حجم سهامی که دارید را در اون قسمت مینویسید و در قسمت قیمت باید قیمت مد نظر خود را بر اساس ریال بنویسید.دامنه قیمت روزانه مشخص است.شما باید بالاترین قیمت اون روز یا کمی پایین تر از بالاترین قیمت را بنویسید.

اگر قیمت بالاتری مد نظر شما است باید صبر کنید تا قیمت بالاتر بیاید.

در آخر فروش بزنید.فروش شما در سفارشات ثبت میشود و در صورت فروش در معاملات ثبت میشود.وقتی فروش انجام شد باید به مانده پول شما اضافه شود.

پول فروش را میتوانید درخواست وجه بزنید برای 2 روز کاری بعد بیاید بحسابتون.

راه دیگر این است که پول در کد بورسی شما بماند برای خرید عرضه های بعدی.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوتاه مدتی ها که قصد فروش دارند قرن شگویا تملت را فعلا تا چند روز دیگر باید نگه داشت.

اما کلر و ومهان را باید می فروختید اگر نفروختید صبر کنید تا دوباره مثبت شود.نگران نباشید دوباره بالا می آیند.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.
سلام من برای ثبت نام سجام شماره حساب سپه دادم مشکلی پیش نمیاد؟

اشکال ندارد.

خیلی خوبه که هستین و وقت باارزشتون رو‌میذارین ازخداوند براتون سلامتی خودتون وعزیزانتون رو در دعا میطلبم🙏

منم اول با توکل به خدا وبعد همین راهنمایی های شما میخوام شروع کنم

عرضه اولیه پليمر آريا ساسول (آريا) احتمالا آخر هفته آخرین عرضه اولیه 98 باشد.

بین 1200000 تا 1500000 تومان نیاز به پول دارد.از همین الان فکر پول باشید.

بعد اینکه من که یه کد بورسی دارم تاماهی چقدر میتونم سرمایه گذاری کنم اخه انگار به هرکس چندسهم محدود ...

فعلا فقط میتوانی عرضه اولیه ها را بخرید.آخر هفته عرضه آریا 1500000 پول میخاد حتمن بخرید.

سال بعد اوضاع بورس چطوره؟؟

توضیح دادم.آخر متن را بخوان