2777
2789
عنوان

چرا عشق اولم یادم نمیره

1148 بازدید | 35 پست

مجرد بودم عاشق پسر عموم بودم عاشق ها خواهرش می دونست ولی به خودش هیچ وقت ابراز نکردم دختر بودم دیگه .یه روز دختر عموم بهم گفت بابام اینا میخوان واسه فلانی خواهر بزرگترتو خواستگاری کنن انگار اب یخ روم ریختن گفتم تو چیزی نگفتی گفت گفتم فکر کنم م به داداشم علاقه داشته باشه ولی بابام گفته م واسه فلانی کوچیکه .........تمام فکر کنید تمام رویاهام به هم ریخت با خودم گفتم اولین خواستگاری که بیاد شوهر می کنم که ازدواج کردن عشقم رو نبینم و یکسال نگذشت که واسه خواهر بزرگم خواستگار اومد وقتی عموم فهمید به بابام گفت دست نگه دارید تا با فلانی حرف بزنم که در پایان پسر عموم خواهرم رو نخواست اخه خواهرم چند ماه ازش بزرگتر بود.تو همین بهبوهه واسه من خواستگار اومد تو چهره خواستگارم همش تشابه با پسر عموم پیدا می کردم که دلم رو راضی کنم بابام خواست به عموم زنگ بزنه که برن تحقیق اخه نزدیک شهر عموم اینا بودن ده ساعت با ما فاصله داشتن من بلافاصله مانع شدم و نزاشتم عموم از جریان خواستگاری من با خبر شه خیلی ناراحت بودم .و ازدواج کردم بعد هشت ماه بعد که خونه عموم با بابام رفته بودیم و نامزد داشتم چند بار با پسر عموم سلام کردم فکر کردم متوجه نشده جوابم رو نداد نمی دونم ..ایا ؟؟؟ بعد از ازدواجم دوماه بعدش نامزد کرد و دو تا بچه داره خانمش دو سالم از من کوچیکتره .تمام دخترای فامیل تو مجردی می گفتن شما دو تا خیلی به هم می ایید و فلانی تو رو دوست داره ولی من هیچ وقت حرکت خاصی ازش ندیدم .پسر با ادبی بود .الان ۱۵ سال گذشته چرا نمی تونم فراموشش کنم حتی به همسرش حسودی ام میاد البته همسرم خیلی آقا و با ایمان و با محبته لعنت به من که کسی که داره راحت زندگی خودشو می کنه و معلوم نیس اصلا به من یکبار هم فکر کرده یا نه رو فراموش نمی کنم هر هفته خوابش رو می بینم چی کار کنم 😭😭😭😭😭😭😭

من چرا عشق اولم یادم نمیاد 😟

خوبی بهتری ?😘

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد7سال نتونستم عشقموفراموش کنم واوناالان 2تاپسرکوچولوداره ومنم چندسالیه بچه دارنمیشم😔😔😔😔

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من بعد دوسال کامل عشقمو فراموش کردم تازه فکر میکردمممم میمیرم بدونش الان حتی ازش متنفرم نیستم  و دوباره عاشق شدم 😂

نه زندگی انقدر شیرین است و نه مرگ انقدر تلخ  که شرافتت را به پایش بریزی