2777
2789
عنوان

مامان ها توروخدا بیاین

290 بازدید | 38 پست

دخترمن ۱۰ماهشه 

چندماهییه شیرخودمو فقط و فقط ۳دقیقه میخوره اونم ۵بار تو ۲۴ ساعت و وزنش ۸کیلوعهههه😭😭😭😭😭

دکتر شیر خشک داده فقط ۵۰ تا میخوره ازش تو هروعده باز گفتم بهتر از هیچیه و بعد اون اصلا شیر منو نمیخوره 

۲هفته اس شیر خشک میخوره 

امروز صبح ساعت ۱۰ خورد هنوز نخورده 

هرکاری میکنم نمیخوره 

راهش میبرم شعر میخونم اهنگ میزارم 

با سرنگ هم گریع میکنه که نمیخورم 

چیکار کنم دارم روانی میشم😩😩😩😩😩😩😩😩😩

شیرخشکش تروویتال هست

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم 11ماه و نیمشه اونم کلا 5 مین میخوره گاهی کمتر از 5بار.

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

غذا هاشو مقوی کن ویتامینتشو هم بده.

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
۸ماهشه وعده های غذای کمکی روبیشترکن جای شیر یا شیرخشکشو عوض کن

۱۰ ماهشه 

غذا که جای شیر رو نمیگیره 

دکتر گفته تا۱سالگی غذای اصلی شیر هست 

یعنی چی جاشو عوض کنم

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
عزیزم بجه ده ماهه خیلی وابسته به شیر نیست بهش غذا بده داخل سوپش کره بریز که وزن بگیره

میریزم ولی دکتر میگه تا یکسال شیر تو الویت هست

عزیز جان. دیگه زده شد از شیر خودت حتما مزه شیر خشک رو ترجیح میده. 

اخه شیرخشک هم نمیخوره از صبح 

خودم شیرم فکر کنم تموم شد