سلام. من تازه عضو شدم. همسرم واریکوسل درجه 3 داره و فقط یک درصدمورفولوژی وشکل اسپرمش طبیعیه. دکتر گفت یک سال اقدام کنین نشد عمل کنه. حالا من باردار شدم و هفته 6 هستم. به خاطر اسپرم همسرم میترسم پوچ باشه کسی بوده تو شرایط من بارداری سالم داشته باشم. نگرانم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هفته چهارمم خودمم نمیدونم باردارم یانه فقط از موعدم گذشته...شوهرم وایکوسل داره دکتر گفته مسئله ای نیس برین اقدام کنید حتما بچه دارم میشید ....شمام اگه باردار شدین پس مشکلی نبوده دیگه چه پوچی عزیزم
برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚 وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍
برادر منم اون جوری بود دکتر گفته بود تا عمل نکنی بچه دار نمیشید ولی شدن تو دومیم درد داشت رفت عمل کرد دکتر گفته بود تا دوسال بچه دار نمیشید تو همون ماه اول باردار شد
تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه