2777
2789
عنوان

هنوزم باید از بابام اجازه بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ...بعد از ازدواج دیگه نه اجازه که مشورت و اطلاع میدی کارهاتو به شوهرت ...بابات هنوز تو رو بچه میدونه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

میشه این اراجیف رو باور نکرد و جلوش ایستاد این مطالب رو مردها به خورد زن ها مبدن تا از زن ها سواستف ...

اعتراضم کنی مثل من کارت میکشخ به طلاق دوباره هم ازدواج کنم بازم اعتراض کنم طلاقم میدن نمیشه که

و دیگر هیچ...

یعنی اجازه یک انسان بالغ از یک مرد به مرد دیگه منتقل میشه صرفا چون اون انسان یک زنه؟ فکر کنم درستش ...

خیلی لذت بردم از وجود همچین زن آگاهی

شما و بقیه

امروز یک دنیا انرژی گرفتم مرسی

خانوم محترم اجازه هیچ کس دست کسی نیست  خانوم عاقل و بالغ اجازه اش دست خودشه نه شوهرش یا بردارش ...

ینی پدر یا شوهر بگه این کار نکن باید بگی ب تو مربوط نیست😕

بعدشم من نظر شخصیمو گفتم واس دعوا نیومدم 😊

از اون گذشته هر شهر و هر خانواده فرهنگ خودشو داره 

من ب شخضه ب پدرم احترام میذارم 😀 البته خداروشکر پدرمم اینقد خوب هستن ک منو از خواسته هام منع نکنن

ممنون میشم ریپلی نزنید.تمام 

متاهل و متعهد♥💍 یا امام رضا خودت ضامن خوشبختیمون شو  ازدواجمون سنتی بود ولی.... یهو عاشق هم شدیم دیوانه وار.... سلامتی روزی که باهم بشینیم کارتهای عروسیمون رو بنویسیم 🖊💟خداااااا نذار بجای نوشتن کارت عروسی امضای جداییمون رو بزنیم   
خیلی لذت بردم از وجود همچین زن آگاهی شما و بقیه امروز یک دنیا انرژی گرفتم مرسی

😘😘😘😘

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اره اتفاقا دیگه مخفی کردم اون نبینه ولی همش میگم نکنه حق با بابامه..اون باید نظر بده که بذارم یا نه؟ ...

فردا دور از جونت بابات بگه از شوهرت طلاق بگیر چون من خوشم نمیاد دیگه ازش به حرفش گوش میدی آیا ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اعتراضم کنی مثل من کارت میکشخ به طلاق دوباره هم ازدواج کنم بازم اعتراض کنم طلاقم میدن نمیشه که

خیر 

من قبل از ازدواج همه حق و حقوقم رو گرفتم و از اول هم گفتم که طز من اینه یا اینجوری زندگی میکنیم یا شما رو به خیر  و ما رو به سلامت

همسرم رو هم خیلی دوست دارم ولی اگر بخواد با من اینجوری رفتار کنه خودم خیلی زودتر جدا میشم.طلاق غول نیست فقط یه راه فراره از زندگی ویران

نه پدر نه همسر هر كسى خودش اختيار دار خودشه

عزیزم ما هم خودمون اینو خوب می دونیم...ولی شما تا حالا تو خونواده های مرد سالار زندگی نکردین!!!ناخودآگاه اختیار تصمیم گیری رو از دست میدی!!

تا می توانم به لبخندها و شیطنت های دخترانه ام ادامه میدم.....
چه جالب خونه بابا اجازه مون دست بابامونه خونه شوهر دست شوهر ؟ همیشه باید اجازه مون دست کسی باشه چون ...

فقط برای مردن اختیار دار خودمونیم 😡😡😡😡😡

میشه این اراجیف رو باور نکرد و جلوش ایستاد این مطالب رو مردها به خورد زن ها مبدن تا از زن ها سواستف ...

مثلا بابات بگه اینجوری نپوش و ارایش نکن چجوری جلوش وامیسیسد؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
اره اتفاقا دیگه مخفی کردم اون نبینه ولی همش میگم نکنه حق با بابامه..اون باید نظر بده که بذارم یا نه؟ ...

ن نباید نظر بده ولی هرکی هم گوش میده ب احترام پدرش میده وگرنه دیگ دست شوهره

💗A💗
ینی پدر یا شوهر بگه این کار نکن باید بگی ب تو مربوط نیست😕 بعدشم من نظر شخصیمو گفتم واس دعوا نیو ...

میشه محترمانه تر گفت مثلا بگیم این تصمیمش با خودمه ولی رک و پوست کندش همون یه که گفتی

ربطی به شهر و خانواده نداره 

هر انسان بالغی همچین حقی داره و اگر عاقل و آگاه باشه نمیزاره حقش پایمال بشه

اگر هم عادت به تحقیر شدن داشته باشه و آگاه نباشه صبر میکنه واسه ابتدایی ترین حقوقش بقیه اجازه بدن و تصمیم بگیرن

درمورد ریپلای هم شما مختاری که پیام ندی ولی اختیار نوشته های بقیه رو نداری