2777
2789
عنوان

هنوزم باید از بابام اجازه بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابایِ خوبم ؛
دلم برای کودکی هایی که تویِ آغوشِ مردانه ات مچاله می شدم و بی محابا شیطنت می کردم تنگ شده ...
برای روزهایِ بی غصه ای که "تو" خدایِ زمینی ام بودی و بی منت هوایِ بی قراری ام را داشتی ...
با تو از هیچ چیز نمی ترسیدم ، انگار دنیا تویِ دستهایِ تو بود !
این روزها ، ولی ؛
دنیا به من سخت گرفته ، و من آنقدر بزرگ شده ام که دیگر پشتِ مردانگی ات جا نمی شوم ...
کجا پناه بگیرم بابا ؟!
امنیتِ کودکی ام تو بودی ...
پناهِ بی پناهیِ آن روزهایم تو بودی ...
حالا ولی ... هیچ جایِ دنیا امن نیست ...
بغض هایِ نانجیب ، گلویم را به قصدِ کُشت فشار می دهند ...
گریه ام می آید ...
اما وقتی تو را می بینم و به موهایِ رنگ پریده ات نگاه می کنم ، به رویت نمی آورم که کم آورده ام ،
که از قوی بودن خسته ام ...!
تو آنقدر غریبانه جوانی ات را میانِ کودکی ام جا گذاشتی که دلم نمی آید از درد این روزهایم ذره ای برایت بگویم !!!
به حرمتِ چین هایِ پیشانی ات ؛
قوی تر از همیشه با مشکلات خواهم جنگید ، قول می دهم !!!
تو هنوز هم امن ترین تکیه گاهِ منی اما ؛
دردهایِ من ، برایِ این روزهایِ تو بی انصافیست ...
تو به اندازه ی کافی ، غصه هایی که برایِ خودت نبوده را خورده ای ...
مهربان ترینم !
مرا بخاطرِ بچگی هایی که به قیمتِ جوانی ات تمام شد ببخش ...
همیشه باش ...
بدونِ تو ، دنیا جایِ ترسناکیست ...
من زیرِ سایه ی محکمِ مردانه ات ، قدرت می گیرم ...
برایم دعا کن بابا ...
شنیده ام دعایِ پدر ، زود مستجاب میشود

نه 

بگو من دیگه بچه نیستم و الان یک مادر و یک زن متاهلم و بنظرم کارایی که میکنم مشکلی نداره و انتظار دارم به عقیده من احترام گذاشته بشه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ن اجازت دیگه دست شوهرته

یعنی اجازه یک انسان بالغ از یک مرد به مرد دیگه منتقل میشه صرفا چون اون انسان یک زنه؟

فکر کنم درستش اینه که اجازه دست خودش باشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

چه جالب خونه بابا اجازه مون دست بابامونه خونه شوهر دست شوهر ؟

همیشه باید اجازه مون دست کسی باشه چون قدرت تصمیم گیری و شناخت خوب از بد نداریم!

99/9/10                                                        سَلامِت میکنم 
ن اجازت دیگه دست شوهرته

خانوم محترم اجازه هیچ کس دست کسی نیست 

خانوم عاقل و بالغ اجازه اش دست خودشه نه شوهرش یا بردارش یا پدرش !

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
یعنی اجازه یک انسان بالغ از یک مرد به مرد دیگه منتقل میشه صرفا چون اون انسان یک زنه؟ فکر کنم درستش ...

اره ولی خوب چه میشه کرد

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

نه پدر نه همسر

هر كسى خودش اختيار دار خودشه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
یعنی اجازه یک انسان بالغ از یک مرد به مرد دیگه منتقل میشه صرفا چون اون انسان یک زنه؟ فکر کنم درستش ...

ببین بهتره بگیم اجازه هردو دست همه

یه پرونده ای شوهر سابقم تو دادگاه درست کرده بود برام که نذاره درس بخونم قاضیش گفت که یه چیز متقابله وقتی شما میگی ایشون نباید درس بخونه به وظایف همسریش برسه خانمم میتونه بگه شما حق نداری با دوستات بری بیرون و به وظایف شوهرین برسی

توی زندگی مشترک همه چیز متقابله مردای اطراف من که جرئت نمیکنن تا خونه خواهرا یا مادرشون برن از ترسه زنه😓

و دیگر هیچ...