2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور درمان کردی؟؟ 

چیزایی که میگم رو حتما انجام بده اول مشخص کن که طبع سرت چیه سرده یا گرم و بعدش حتما آزمایش بده که مبادا کمبود ویتامین نداشته باشی و اگه داشتی حتما استفاده کن

اگه طبع سرت گرم بود باید از روعغن های با طبع سرد برای کف سرت استفاده کنی دوبار تا سه بار در هفته

و اگه طبع سرت سرد باشه از روغن های با طبع گرم استفاده کن

شیمیایی که اصلا نباید سمتش رفت چون ریزش مو دوباره برمیگرده

ممنون عزیزم.من موهام از همه طرف مخصوصا پشت سرم میریزه.یعنی موهام رشد نمیکنه؟؟

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین

از شونه های چوبی فقط استفاده کن و قبل حموم کردن موهاتو باز کن و با موهات بازی کن تا یکم هوا بره بینشون و خوب شونه کن و برای حموم کردن حتما از نیم ساعت قبل آب توی تشت بذار بمونه تا کلر آب ته نشین بشه به هیچ عنوان نباید از دوش استفاده کرد و کاسه رو پر آب کن و اینطور حموم کن

ممنون عزیزم.من موهام از همه طرف مخصوصا پشت سرم میریزه.یعنی موهام رشد نمیکنه؟؟

گفتم که اول ببین طبع سرت گرمه یا سرد اونجور متوجه میشی عزیزم بعدش هم که خودت متوجه میشی رشد داره یا نه

گفتم که اول ببین طبع سرت گرمه یا سرد اونجور متوجه میشی عزیزم بعدش هم که خودت متوجه میشی رشد داره یا ...

یعنی اگ سرد باشه احتمال رویش نیست یا کمه😢

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
یعنی اگ سرد باشه احتمال رویش نیست یا کمه😢

نه این فقط علائمشه که متوجه بشی طبع سرت گرمه یا سرد

که در اون صورت اگه طبع سرت سرد باشه از روغن های طبع گرم استفاده کنی هم رویش مجدد و هم موهای سالمی خواهی داشت و میتونی از ریزش بیش از حد مو جلوگیری و درمانش کنی

عزیزم من موهام دکلره شدست بلنده خشکه تارهای موهام به طور کلی نازکه  چیکار کنم ؟

اگه سوخته و موخوره داره تموم اون قسمت های سوخته و موخوره دار رو سریع باید کوتاه کنی چون دیگه فایده ای برات ندارن

دوم یه شونه چوبی و برس چوبی برای خودت تهیه کن و فقط با اون موها شونه کن

سوم یه روبالشتی ساتن یا ابریشم برای خودت تهیه کن

چهارم طبع سرت رو ببین گرمه یا سرد

تا اینجا اگه سوالی داری بگو تا جواب بدم و بقیه رو هم میگم برات

نه نسوخته دمیج شده راهی داره جلو آسیب بیشتر بگیرم  کوتاهش نکنم بمونه

دمیج یعنی چی؟

اگه خیلی آسیب دیده که باید کوتاه شه و موخوره اگه داشته باشه حتما بدون معطلی کوتاه کن وگرنه به ریشه برسه دیگه نمیشه کاریش کرد.