2777
2789
دمیج یعنی چی؟ اگه خیلی آسیب دیده که باید کوتاه شه و موخوره اگه داشته باشه حتما بدون معطلی کوتاه کن ...

من حس میکنم موخوره هام رسیده ریشع

کچللل شدم

ازمایش دادم فقط کمبودویتامین داشتم ک مولتی ویتامین استفاده میکنم

دست گذاشتم ب سرم طبعم سرده

توروخداراهنماییم کن

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
من حس میکنم موخوره هام رسیده ریشع کچللل شدم ازمایش دادم فقط کمبودویتامین داشتم ک مولتی ویتامین است ...

تا هرجا موخوره هس باید کوتاه بشه وگرنه به ریشه بزنه از دستشون میدی حتما کوتاه کن منم چندبار کوتاه پسرونه زدم بخاطر موخوره🤦‍♀️

وقتی کمبود ویتامین داری باید تا وقتی که ویتامین بدنت تکمیل شد قرص بخوری

طبع سرت اگه سرده روغن هایی با طبع گرم به ریشه موهات بزن روغن رزماری عالیه روغن زیتون هم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی مشکل موهاشو بگه منم بگم چکار کنه و بگم نه چیزی دارم که بفروشم و نه سودی داره برام فقط میخوام ...

سلام زهرا خانم 

موهای بلند و ضخیم اما زبر دارم 

چطوری لخت بشه و نرم

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنید

من مو هامو چند روزیه کوتاه کردم الان ب شدت پشیمونم چون رشد خیلی خوبیم ندارن از طرفی موخوره شدیدم داره یعنی وقتی کوتاه و نوک گیریم میکنم ب سرعت موخوره میفته

می‌دونم بخش اعظمش مربوط ب شامپوعه ولی هیچ شامپوی خوبیم نمی‌شناسم ک موخوره نیفته موهام

از طرفی چند وقتیه ریزش دارم در حالی ک اصلا نداشتم و اونم می‌دونم ک بخش زیادیش بخاطر اینه ک مواد گذاشتم رو موهام ک اینطوری شد

حالا شما راهکاری ندارین ک بتونم هم رشدشو بیشتر کنم هم موخوره ش کمتر بشه سقط

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنیدمن مو هامو چند روزیه کوتاه کردم الان ب شدت پشیمونم چون رشد خیلی خوبیم ...

سلام عزیزم

خیلی وقت بود نینی سایت نیومده بودم براهمین متوجه نشدم پیامی دادی.

برای موخوره تنها راهکارش همون نوک گیری و روغن زدن به ساقه‌ی موهاته روغن سبک مث روغن نارگیل روغن جوجوبا روغن ماکادمیا و آرگان و... .

برای رشد موها ماسک پیاز میتونی بزنی البته اگه بوش اذیتت نمیکنه عصاره پیاز رو میگیری و با روغن یا جوشانده رزماری به کف شرت بزن هفته ای دو یا ۳ بار . رشد موهاتو سریع تر میکنه

ولی می‌تونی از ماسک برنج هم استفاده کنی برنج رو خوب بشوری و بپزی بدون روغن و نمک بعد که خوب له شد و البته با آب زیاد بپز که وقتی برنج رو چندبار از صافی رد کنی قشنگ له بشه کف سرت بزنی نهایت تا ۲ ساعت بمونه رو موهات این ماسک هم برای رشد موها خوبه هم برای ریزش مو و روی ساقه موهات روغن هم بزن اونم نهایت ۴ ساعت قبل حموم بزن که جلوی موخوره رو هم بگیری هفته ای ۲ تا ۳بار

سلام زهرا خانم موهای بلند و ضخیم اما زبر دارم چطوری لخت بشه و نرم

سلام گلم

روغن تراپی کن هربار قبل حموم تا ۴ ساعت قبل حموم روغن بزن روغن مث آرگان ماکادمیا و حتی میتونی روغن زیتون هم بزنی به نظرم همین بهتره

بعد حموم روغن آرگان یا نارگیل بهتره استفاده کنی قبل سشوار زدن کمی روغن سبک مث آرگان بزن و سپس شونه بزن و سشوار موهات نرم میشه و صد البته قبل خواب موهاتو با ترکیب آب و گلاب اسپری و شونه کن و بباف بعد با جوراب پارازین که سبک هم باشه اون  بپوشون فردا که بیدار بشی تاثیرش رو میبینی و کیف میکنی.