2777
2789
نه نسوخته دمیج شده راهی داره جلو آسیب بیشتر بگیرم  کوتاهش نکنم بمونه

همیشه یادت باشه موی کوتاه اما سالم بهتر از موی بلند و پرموخوره و سوخته اس منم موهام بلند بود اما کوتاه کردم و حالا بازم کوتاه میکنم فقط برای اینکه بهتر بشه و موخوره نداشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای من خشک شده مشکلشون اینه که خشک شدن

اگه فقط خشک شدن و موهات رنگ نخورده باشن میتونی از روغن بادام تلخ فقط برای ساقه موهات استفاده کنی اما اگر رنگ شده اس حتما از روغن ماکادمیا یا روغن آرگان استفاده کن که اینا بعد حموم فقط چند قطره میزنی به ساقه موهات و با شونه دندونه درشت چوبی موهاتو از پایین شونه کن تا برسی به بالا

اگه فقط خشک شدن و موهات رنگ نخورده باشن میتونی از روغن بادام تلخ فقط برای ساقه موهات استفاده کنی اما ...

ممنون عزیزم

یه سوال دیگه

به‌نظرت امکانش هست من روی موهام دوباره دکلره بذارم و نسوزن؟اگه بهترین آرایشگاه و مواد رو استفاده کنم و بعدش خیلی بهشون برسم چی؟یا یه کاری مثل ویتامیه و ...انجام بدم؟

ممنون عزیزم یه سوال دیگه به‌نظرت امکانش هست من روی موهام دوباره دکلره بذارم و نسوزن؟اگه بهترین آرا ...

اصلا همچین اشتباهیو نکن من اینکارو کردم و مجبور شدم کوتاهشون کنم

رنگ اگه میخوای بزنی رنگ بدون آمونیاک بزن اما دکلره موهاتو نابود میکنه و هم اینکه موهات خشکه واقعا نابود میشه

حتی اگه آرایشگرت گفت دکلره اش گیاهیه باور کن دروغه چون دکلره شیمیاییه و بدترین اثر رو داره رو موها

خب اگه خواستم عروسی کنم چیکار کنم

به به پس عروسی🤩🥰🥰🥰🤩

مبارک آرایشگرت چی میگه بهت گفته رنگ روشن بزنی موهاتو؟

آخه من که ازدواج کردم موهامو کلا رنگ نزدم😀و واقعا تک شدم 

خب اگه خواستم عروسی کنم چیکار کنم

بهرحال تا جایی که ممکنه دکلره نزن و رنگ نکن اما اگه بخاطر عروسی میخوای رنگ کنی حتما حتما روغن آرگان بخر و استفاده کن اگه دوست داشتی از جایی که خودم خرید میکنم پیشنهاد میکنم تو هم خرید کنی که سرت کلاه نره

حداقل روغن آرگان عوارض دکلره و رنگ رو کم میکنه

به به پس عروسی🤩🥰🥰🥰🤩 مبارک آرایشگرت چی میگه بهت گفته رنگ روشن بزنی موهاتو؟ آخه من که ازدواج کر ...

عروس نیستم 😀مورد جدی هم ندارم 😀😂دارم به اون موقع فکر میکنم آخه نمیخوام بعد از ازدواج و بچه دار شدن هم کوتاه کنم

عروس نیستم 😀مورد جدی هم ندارم 😀😂دارم به اون موقع فکر میکنم آخه نمیخوام بعد از ازدواج و بچه دار شد ...

ای بابا جوری خوشحال شدم نصفه شبی 🤭

خب حالا رعایت کنی تا یه سال بعد واقعا میشی راپونزل سعی کن دکلره نزنی و رنگ نکنی من موهام رنگ و دکلره خورده و خشکه همش دارم بهش رسیدگی میکنم و میخوام یکم دیکه که بلندتر بشه کوتاهش کنم تا قسمت رنگ شده رو بندازم فقط میمونه موهای سالم خودم که خرماییه بعدشم قرار گذاشتم حنا بزنم😂

ای بابا جوری خوشحال شدم نصفه شبی 🤭 خب حالا رعایت کنی تا یه سال بعد واقعا میشی راپونزل سعی کن دکلره ...

به حدا همین الانم رنگ میکنم تازه سه صفر هم استفاده میشه تو رنگهام

اما انقدر که بهشون میرسم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم که مجبور نشم کوتاه کنم هر چند وقت یه بار هم ۵ یا ۶ سانت ازشون میزنم

من موهام ریزش دارن و سفید زدن به بوی تند حساسم رنگ موی گیاهی هست که مظرر نباشه برای مو و بو نداشته باشه؟ 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
موهام خیلی وزه مجبورم اتو یکشم رشدش خیلی کمه تار موهام نازکه رود گره میخوره ولخت نیست هرچی بلدی بگو ...

موهات فر بوده یا لخت؟

اصلا به هیچ وجه از اتومو و وسایل حرارتی استفاده نکن داغون میشن

وای قلبم درد گرفت☹

به حدا همین الانم رنگ میکنم تازه سه صفر هم استفاده میشه تو رنگهام اما انقدر که بهشون میرسم نمیدونم ...

نمیشه هی رنگ رو رنگ بزنی به موهات داغونشون کردی که

وقتی هی رنگ بزنی و دکلره زنی هرچقدر بهشون برسی فایده نداره و حتی ممکنه از درون بسوزن