2777
2789
عنوان

کلی سرگرمی برای روزهای قرنطینه خانگی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 51 پست
نه فقط اون لیستی که گذاشتم صوتی هست  برو تو لینک اول

مرسس

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیتزااااا جونننممم اومدم سر بزنم بهههتت(هرچند ک شاید منو یادت نیاد)و تشکر کنم بابت این تاپیک خوبت⁦🙋🏻‍♀️⁩مرسی ک همیشه سبزی🌱🌱🌱سبز بمونی ایشالا😚😚

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

سلام هستی,تو یک تاپیک قدیمی در مورد حموم رفتن دیدم خیلی در مورد مصرف درست آب صحبت کردی خیلی ازت خوشم اومد چون منم از هدر رفت آب متنفرم اما غافل از اینکه جایی رو خریدم حدود بیست سال بعد از ازدواجم از سر ناچاری بخاطر گرونیها،،یه واحد همکف که کلا چهار طبقه است  جاش خوبه از خونه راضیم اما ای دل غافل که همسایه هامون بد جور در مصرف آب اسراف میکنند و من چون همکفم از صدای شر شر و صدای پمپ میفهمم،،،تعدادشون بسیار کم اما مصرف وحشتناک،،،ناخودآگاه به مصرف بی رویشون حساس شدم و هر بار آب باز میشه من کلی عصبی میشم خواستم برام دعا کنی از این جا برم چون ذره ذره دارم آب میشم دست خودم نیست تذکر هم بی فایده بود آرزو دارم یه خونه دربست بگیرم ،،،ببخشید طولانی شد خواستم درد دل کنم خیلی دلم پره خدا خودش کمک کنه 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
وای چرا لینک نشد😐

سلام عزیزم هستی؟؟

یه سوال داشتم 

همسرم چکاپ کامل داد

دکتر گفت تری گلیسیرید ۱۰۰ تا بالاتر از حد معمول هست.

سونو کبد و یه قرص نوشت واسش.

خطرناکه؟ نگرانم یکم  

خیلی اضافه وزن داره و گاها باشگاه میره 

یکم راهنماییم کن چیکار کنم غذا با چه روغنی بپزم؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
سلام عزیزم هستی؟؟ یه سوال داشتم  همسرم چکاپ کامل داد دکتر گفت تری گلیسیرید ۱۰۰ تا بالاتر ا ...

سلام گلی تو روزای سرد چربی بالا خطرناکه

خطر سکته داره

فقط از روغن زیتون و کنجد استفاده کن

ته دیگ نپز

سرخ کردنی رو یک مدت محدود کن

گوشت گوسفند چرب هست خصوصا دنده! شتر مرغ جایگزین کن.

قرمه سبزی رو فقط تفت بده و سرسیاه و چرب و چیلی نیز.

برنج رو کته کن با روغن کم!

یک مدت کمی رو بیار به گوشت سفید (ماهی تو فر یا مرغ مزه دار شده تو فر یا مرغ تو سیخ چوبی و تو ماهی تابه مخصوص گریل) کمی سوپ و آش البته نه سوپ با خامه یا آش روغنی!

لبنیات (ماست کشک شیر پنیر )فقط اگر لغت کم چرب رو دیدی روش بخر.

کلا کربوهیدرات رو کم کن و به سبزیجات اضافه کن. غذا رو با خوردن یه کاسه سالاد شروع کنین البته بدون سس. از سرکه بارزانی یا خرما یا لیمو تازه یا آبغوره استفاده کنین.

کربوهیدرات چربی و قند رو میبره بالا (الویه و ماکارانی و کوکو سیب زمینی یک مدت درست نکن)

۷ شب به بعد چیزی نخورین.

بعد شام پیاده برین تا پارک نزدیک خونه روزی یکساعت! تحرک بدنی روزانه واجبه.

به شوهرت بگو تو خوردن آجیل هم کمی کنترل کنه. 

نون سنگک بهتر از لواش و تافتون و بربری هست.

این مدت حواست باشه فست فود و پیتزا آخر شب نخوره یا کلا کاه پاچه تو هوای سرد نخوره خطرناکه تا کمی چربی بیاد پایین.

در ضمن روزی یه نوک قاشق سماق بهش بده. سالاد هم ترجیحا با سرکه بخوره که چربی بیاد پایین.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
سلام عزیزم هستی؟؟ یه سوال داشتم  همسرم چکاپ کامل داد دکتر گفت تری گلیسیرید ۱۰۰ تا بالاتر ا ...

سونو کبد رو میدن چک کنن شاید کبد هم چرب شده باشه

کلا سالم خوری و تحرک بدنی واجبه

خیلی هم موادغذایی رو فریز نکن 

بادمجون و قارچ و هویج و فلفل دلمه همه فصل ها پیدا میشه تازه مصرف کن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
ببخشید برای سردرد هم راهکار دارین و تنبلی تخمدان پلی کیستیک

سلام عزیزم

اگر پشت سرت درد میگیره احتمالا ماهیچه هات رو سفت میکنی یه کیسه آبگرم بذار رو تشک و روش بخواب ترجیحا با یه دستگاه ماساژ هم گاهی ماستژش بده که ماهیچه ها شل بشه

اگر پیشونی درد میگره احتمالا سینوزیت هست به دکتر گوش و حلق و بینی رجوع کن و ترشحات بینی رو دایم تخلیه کن که عفونی نشه

اگر کف سرت درد میگیره احتمالا از فشار هست حالا یا پایین یا بالا یه دستگاه فشار سنج خونگی بخر مارک بیورر بازویی. یه چند باری چک کن ببین چطوری هست.

اگر داخل سرت درد میگیره احتمالا روزی یک لیتر و نیم آب نخوردی. یه بطری آب معدنی بزرگ رو از صبح بذار جلوت و تا شب سعی کن تمومش کنی. چای و قهوه مدر هست و آب بدن رو تامین نمیکنه!

اگر دائما یه نقطه از سرت درد میگیره و چشمت به نور حساس میشه احتمالا میگرن هست به دکتر مغز و اعصاب رجوع کن و ام آر آی بده.

ببخشید برای سردرد هم راهکار دارین و تنبلی تخمدان پلی کیستیک

برای تنبلی تخمدان هم باید تحرک بدنی رو زیاد کنی 

ورزش منظم بهتر از هر درمانی هست

اگر اضافه وزن داری خصوصا کمربند شکمی که باید وزن هم کم کنی ولی اگر لاغری فقط ورزش به منظور تحرک روزانه داشته باش. 

واجب نیست حتما بری باشگاه تو این اوضاع کرونا.

کتونی بپوش و کفش راحت یه هندزفری بذار و تند راه برو تا پا پارک تو خود پارک هم دو دور بزن و پیاده برگرد.

در ضمن سالم خوری هم یادت نره.

کمپوت و کنسرو و فست فود و یخ زده رو کم کن.

سبزیجات رو اضافه کن.

شکر و قند هم کم کن.

گرمی خوردن رو اضافه کن.

خودت ۲ ماه ورزش کنی کم کم متوجه منظم شدن پریودهات میشی.

سلام عزیزم اگر پشت سرت درد میگیره احتمالا ماهیچه هات رو سفت میکنی یه کیسه آبگرم بذار رو تشک و روش ب ...

نمنون عزیزم هم پیشونیم درد میکنه هم داخل سرم هم پشت سرم به نور هم حساسم هم انگاری الان سرم منفجر میشه

برای تنبلی تخمدان هم باید تحرک بدنی رو زیاد کنی  ورزش منظم بهتر از هر درمانی هست اگر اضافه وز ...

ممنون عزیزم میشه هر وقت روز تونستم ورزش کنم 

چون الان هوا سرده برم بیرون سردرد میشم 

تو خونه ورزش کنم البته خونه خیلی کوچکه

ممنون عزیزم میشه هر وقت روز تونستم ورزش کنم  چون الان هوا سرده برم بیرون سردرد میشم  تو ...

اگر با سرما هم سردرد میشی و پیشونی درد داری حتما برو گوش و حلق و بینی احتمالا سینوزیت داری. 

هدبند ببند یا کلاه بذار

گاهی هم بخور اکالیپتوس بده و بینی رو تخلیه کن

کلا هر موقع آبریزش داشتی حتی شده با دستمال بینی رو تمیز و تخلیه کن و نذار بمونه عفونی بشه.