2777
2789
عنوان

کلی سرگرمی برای روزهای قرنطینه خانگی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 51 پست
نمنون عزیزم هم پیشونیم درد میکنه هم داخل سرم هم پشت سرم به نور هم حساسم هم انگاری الان سرم منفجر میش ...

ففعلا یه کیسه آب گرم بذار تو یه محیط تاریک دراز بکش و آروم 

پرده ها هم بکش

خودت رو شل کن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اگر با سرما هم سردرد میشی و پیشونی درد داری حتما برو گوش و حلق و بینی احتمالا سینوزیت داری.  ه ...

ممنون عزیزم آره با سرما هم سردرد میشم رفتم مختصص گوش و حلق و بینی فقط چرک خشک کن داد🤐🤐🤐 چند دوره هم رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلی تو روزای سرد چربی بالا خطرناکه خطر سکته داره فقط از روغن زیتون و کنجد استفاده کن ته دیگ ...

همه اینا رو میذارم تو برنامه ،سختش میشه ولی چاره ای نیست

اجیل وفست فود وسس و ته دیگ و اینا .....میدونم سختشه کنترل کنه . ولی من حواسم هست از امروز . 

دکتر بهش قرص اتورواستاتین(لیپوفیکس۲۰) داد شبی یکی بخوره. خوبه این؟؟

، تو هفته ورزش میکنه ن ب صورت جدی ،اره پیاده روی رو میذاریم تو برنامه ک حتما هرروز باشه . 

چای سبز و قهوه برای لاغری تاثیر داره؟؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
سونو کبد رو میدن چک کنن شاید کبد هم چرب شده باشه کلا سالم خوری و تحرک بدنی واجبه خیلی هم موادغذایی ...

اره همیشه تازه مصرف میکنم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

عزیزم درباره قرص اسلیم کوئیک نظرت چیه؟؟

شوهرم از دکتر پرسید کدوم قرص لاغری بی عوارض هست دکتر اینو معرفی کرد وخریدیم . دیشب ی دونه خورد اشتهاش کم شده بود واقعا 

همه اینا رو میذارم تو برنامه ،سختش میشه ولی چاره ای نیست اجیل وفست فود وسس و ته دیگ و اینا .....مید ...

دوز قرص رو دکتر باید تعیین کنه ولی کلا اگر هر سری ته دیگ میذاری حتی اگر لاغر هم باشی احتمال اینکه کیسه صفرا پر بشه زیاده. کلا همیشه وقتی غذای خونگی درست میکنی تاکید بر سالم پختن باشه.

چای سبز سوخت و ساز بدن رو میبره بالا

خوبه شبا بعد شام تا قبل خواب که چیزی قرار نیست بخوره یه لیوان چای سبز بنوشه

قهوه سبز هم مثل چای سبز هست ولی قهوه معمولی نشنیدم تاثیری رو لاغری داشته باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

جوجه ک رو منقل درست میشه بدون روغن هم خوبه؟؟

روغن کنجد برای سرخ کردن زیتون برای پخت و پز ؟؟

خودم از بوی روغن زیتون بدم میاد😟

دوز قرص رو دکتر باید تعیین کنه ولی کلا اگر هر سری ته دیگ میذاری حتی اگر لاغر هم باشی احتمال اینکه کی ...

👌👌👌👌👌👌دیگه ته دیگ نمیذارم

عزیزم درباره قرص اسلیم کوئیک نظرت چیه؟؟ شوهرم از دکتر پرسید کدوم قرص لاغری بی عوارض هست دکتر اینو ...

نمیشناسم این قرص رو

ولی کلا ۴ چوب رژیم غذایی رو درست کنه بهتره تا رو بیاره به قرص

کاهش وزن ناگهانی هم فشار میاره به کبد و همینطور پوست و اعصاب

کلا عادت کنه به اندازه و به جا بخوره و با سبزیجات غذا رو شروع کنه و تا دیروقت نخوره و هر روز تحرک داشته باشه بهتره

قرص رو دایم نمیشه خورد حتی اگر گیاهی باشه

پیشنهاد میکنم یه سرخکن بدون روغن مارک فیلیپس (air fryer ) بخری. تو زمینه سالم خوری و کم روغن عالیه. سریع هم درست میکنه.

جوجه ک رو منقل درست میشه بدون روغن هم خوبه؟؟ روغن کنجد برای سرخ کردن زیتون برای پخت و پز ؟؟ خودم ا ...

اگر با بوش مشکل داری تصفیه شده بخر که بو نده

بله کنجد برای سرخ کردن عالیه نقطه جوش بالایی داره و اینکه گرون هست آدم سعی میونه کمتر سرخکنه:)))

جوجه رو منقل خوب هست به شرطی که سیاه نشه اطراف گوشت! اونا کربن هست و سرطان‌زا.

کلا نون برشته و ته دیگ برشته هم یعنی تبدیل شده به کربن 

بلال هم بهتره تو المینیوم پیچیده بشه و سیب زمینی بعد با زغال پخته بشه که سیاه نشه! وگرنه سرطان مطلق هست.

جوجه رو هم میتونی همونجوری داخل فر بذاری بدون سوختگی میپزه طعم خوبی هم داره

👌👌👌👌👌👌دیگه ته دیگ نمیذارم

اینو با air fryer درست کردم کلا ۲۰ دقیقه شد همش رو با هم ریختم

پروتئین سبزی کربوهیدرات )یه سیب زمینی(

با یه قاشق روغن

اون قرمزا هم پاپریکا هست

اینم تو اینستا دیدم پلن هفته بعدمه:)

کلا گیاهی هم سالمه هم کم کالری دیگه میشه هرچقدر دوست داری بخوری احتمالا یه سیخ میگو بذارم کنارش

همه اینا رو میذارم تو برنامه ،سختش میشه ولی چاره ای نیست اجیل وفست فود وسس و ته دیگ و اینا .....مید ...

https://www.digikala.com/product/dkp-33428/سرخ-کن-فیلیپس-سری-viva-collection-مدل-hd9220

کلا دستگاه های ناسالم رو بهتره بذاری دیوار و بفروشی مثل سرخکن معمولی. هم مصرف روغن رو میبره بالا هم غذای ناسالم رو. طبیعتا خونه داشته باشی هم گاها استفادش میکنی.

این لینک که گذاشتم پرفروش بوده میتونی کامنت ها رو بخونی. من مارک دیگه خریدم و کاملا راضیم.

ساندویچ ساز هم اگر داری بهتره ردش کنی بره اونم حجم زیادی نون به خورد آدم میده در حالی که وسط ساندویچ چیز خاصی جا نمیشه. کلا هم اکثرا سوسی کالباس و پنیر پیتزا استفاده میکنن به بهانه این دستگاه. یه جورایی بیشتر مضر هست.  میتونی بخارپز بخری اگر استفاده دارین.

https://www.digikala.com/product/dkp-33428/سرخ-کن-فیلیپس-سری-viva-collection-مدل-hd9220 کلا دست ...

هواپز دارم ولی هنوز استفاده نکردم خوبه بیارمش بیرون؟؟؟سرخکن هم استفاده نمیکنم و اسنک ساز هم ماهی دوماهی ی بار ، ولی فست فود بیرون وکباب زیاد تو برناممونه .