2777
2789
عنوان

کلی سرگرمی برای روزهای قرنطینه خانگی 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 51 پست
اینو با air fryer درست کردم کلا ۲۰ دقیقه شد همش رو با هم ریختم  پروتئین سبزی کربوهیدرات )یه سی ...

چه خوبه ظاهرش هم خوشمزه هس، ممنون دوست مهربون . نکاتی که گفتی رو رعایت میکنم . امیدوارم زود بیاد پایین تری گلیسیرید، امروز نوبت سونوگرافی داره ، انشالله جوابش خوب باشه ....

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
هواپز دارم ولی هنوز استفاده نکردم خوبه بیارمش بیرون؟؟؟سرخکن هم استفاده نمیکنم و اسنک ساز هم ماهی دوم ...

اره عزیزم هواپیما خیلی چیزا رو سالم درست میکنی و سریع هست

کلا بذارش دم دست

فست فود هم رو وعده نهار تنظیم کن

آخر شب نخورین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنج کته رو چجوری میپزی ؟ یه قاشق روغن همون اول میزنی؟

نوشابه اینارو ک طبیعتا باید حذف کنه، ولی قهوه چی؟؟ معمولا روزی ی بار میخوریم 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چه خوبه ظاهرش هم خوشمزه هس، ممنون دوست مهربون . نکاتی که گفتی رو رعایت میکنم . امیدوارم زود بیاد پای ...

انشالله

اگر چرب بود کبد لیورگل مصرف کنه در کنار رژیم و ورزش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
انشالله اگر چرب بود کبد لیورگل مصرف کنه در کنار رژیم و ورزش

عزیزم درخواست دادم یه لحظه لطفا

برنج کته رو چجوری میپزی ؟ یه قاشق روغن همون اول میزنی؟ نوشابه اینارو ک طبیعتا باید حذف کنه، ولی قهو ...

قهوه اصلا ضرر نداره

من صبح ها ناشتا گاهی یه لیوان ابجوشیده ولرم میخورم گاهی یه لیوان قهوه بدون شیر و شکر (برای صفرا عالیه)

کته رو همون اول یه قاشق روغن زیتون میریزم و کمی نمک و یه قاشق سبوس پودر شده (طعم خاصی نداره ولی کلی ویتامین بی داره)