دریاخانووم مدیر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 299 عنوان این داستان خواهرشوهربی شعور | مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 84 پست من اصالتاتبریزی ام دیشب خونه خواهرشوهرم بودم بچش همش اذیتش میکردجلومن بهش گفت ترک خری مگه نکن بچه من ی نگاه بهش کردم امابه احترام همسرم جوابشوندادم بارهاقبلاهم بهشون گفته بودم بدم میادبمن واصالت خانوادگیم توهین میکنین کلاخانواده شوهرمم همینن ب همسرم گفتم دیگه خونه خاهرت نمیرم نمیتونم این هجم ازبی احترامی روتحمل کنم ،شماجای من باشیدچکارمیکنید 1398/12/23 | 12:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 299 در اینکه بیشعورن که شکی نیست ولی شما هم کارت درسته تو شرایط کرونا رفتی خونه ی اونا؟ یعنی این همه م ... ن بابامن ساکن تهرانم خواهرشوهرمم چندتاخیابون فرقمونه
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 عزیزم داره میگه اصالتا ترکه ولی با همسرش دارن اونجا زندگی میکنن اونجام زندگی کنن بازم مهمونی رفتن تو این شرایط درست نیسمن خودم همسایه دیوار به دیواریم با مادربزرگم الان یک ماهه ندیدمشون 💏"You & me 💕make a wonderful "We
عارف69 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 2606 تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغانستان برگشته شدی پارس ها اصالت ندارن که یه مشت آشغال که از افغانستان فراریشون دادن اومدن اینجا پناهنده شدنجواب خواهر شوهرت این بود خیلی به جا😂😂😂😂😂
رویا024 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 485 ازشما بعیده عزیزم. هرکسی شرایط خودشو داره بله میدونیم کاملا اشتباهه اما همین خودم اگر چندروز به چندر ... دقیقا منم همینم.بعد یه هفته نری خودشون یاپسرش نره قیامت ب پامیکنن.
delara76 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 3948 اونجام زندگی کنن بازم مهمونی رفتن تو این شرایط درست نیس من خودم همسایه دیوار به دیواریم با مادربزرگ ... اونم اصفهان که وضعش اینقد خرابه Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
دریاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 299 نباید ساکت بمونی که فکر کنن اهمیتی واست نداره میتونی مودبانه جوابشونو بدی و بگی اصالت و خانواده ی هر ... چندباربهشون گفتم اماخب ادمای نفهمی هستن وسعی میکنم هیچوقت بااحمق جماعت بحث نکنم
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86564 دقیقا منم همینم.بعد یه هفته نری خودشون یاپسرش نره قیامت ب پامیکنن. مرسی واقعا منم همینطور
۰دخترقجری۰ عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 5388 در اینکه بیشعورن که شکی نیست ولی شما هم کارت درسته تو شرایط کرونا رفتی خونه ی اونا؟ یعنی این همه م ... 😑😑😑😑😑خداییش برگرد از اول بخون ببینمت تو رو 🥴 دیدمت برو 😒
ms_mona عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 1318 تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ... عزیززززم توهین نکن اصفهانی تو سایت داریم گلم ناراحت میشن درست نیست این حرفا البته ناراحت نشی که بهت گفتم
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ... 😐😐😐😐جواب بیشعوری یکی دیگه رو با بیشعوری دادنم خیلی زشته ها 💏"You & me 💕make a wonderful "We
yasaminami عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 723 تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ... کدوم دانشگاه درس خوندی این حرفا رو یاد گرفتی عمویی...پارس بی غیرت؟؟؟؟ تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....
دریاخانووم مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 299 من کلا رفت وامدو قطع میکنم هرکسی برای خودش ارزش قائل باشه باهاشون رفت آمد نمیکنه چ دلیل دار ... کلا باخانواده شوهرم قطع رابطه کردم قیدخواهرشم بزنم شوهرم دیگ صداش درمیادحالا اگر متوجه شد ک من دلیل دارم واس این قطع ارتباط
رویا024 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 485 تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ... اینجوریم نیست.من خودم ترکم اما خب چراانقدرنژادپرستی؟؟؟همه انسان هستیم و بنده خداوقابل احترام
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 😑😑😑😑😑خداییش برگرد از اول بخون یه بار توضیح دادم عزیزمشهرش اصلا مهم نیس حتی تو یه شهرم تو این وضعیت نباید مهمونی رفت من مامانبزرگم همسایه دیوار به دیوارمونه الان یه ماهه ندیدمشون 💏"You & me 💕make a wonderful "We