2777
2789
عنوان

این داستان خواهرشوهربی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 84 پست
عزیزم داره میگه اصالتا ترکه ولی با همسرش دارن اونجا زندگی میکنن

اونجام زندگی کنن بازم مهمونی رفتن تو این شرایط درست نیس

من خودم همسایه دیوار به دیواریم با مادربزرگم الان یک ماهه ندیدمشون

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغانستان برگشته شدی پارس ها اصالت ندارن که یه مشت آشغال که از افغانستان فراریشون دادن اومدن اینجا پناهنده شدن

جواب خواهر شوهرت این بود خیلی به جا😂😂😂😂😂

اونجام زندگی کنن بازم مهمونی رفتن تو این شرایط درست نیس من خودم همسایه دیوار به دیواریم با مادربزرگ ...

اونم اصفهان که وضعش اینقد خرابه

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
نباید ساکت بمونی که فکر کنن اهمیتی واست نداره میتونی مودبانه جوابشونو بدی و بگی اصالت و خانواده ی هر ...

چندباربهشون گفتم اماخب ادمای نفهمی هستن وسعی میکنم هیچوقت بااحمق جماعت بحث نکنم 

در اینکه بیشعورن که شکی نیست ولی شما هم کارت درسته تو شرایط کرونا رفتی خونه ی اونا؟ یعنی این همه م ...

😑😑😑😑😑خداییش برگرد از اول بخون 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ...

عزیززززم توهین نکن اصفهانی تو سایت داریم گلم ناراحت میشن درست نیست این حرفا البته ناراحت نشی که بهت گفتم

تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ...

😐😐😐😐

جواب بیشعوری یکی دیگه رو با بیشعوری دادنم خیلی زشته ها

کدوم دانشگاه درس خوندی این حرفا رو یاد گرفتی عمویی...پارس بی غیرت؟؟؟؟

تو دلم آرزویی دارم ک برآورده شدنش فقط و فقط دست خداست .... خدا جونم همه امیدم خودتی ....

من کلا رفت وامدو قطع می‌کنم  هرکسی برای خودش ارزش قائل باشه باهاشون رفت آمد نمیکنه چ دلیل دار ...

کلا باخانواده شوهرم قطع رابطه کردم قیدخواهرشم بزنم شوهرم دیگ صداش درمیادحالا اگر متوجه شد ک من دلیل دارم واس این قطع ارتباط 

اینجوریم نیست.من خودم ترکم اما خب چراانقدرنژادپرستی؟؟؟همه انسان هستیم و بنده خداوقابل احترام

😑😑😑😑😑خداییش برگرد از اول بخون 

یه بار توضیح دادم عزیزم

شهرش اصلا مهم نیس حتی تو یه شهرم تو این وضعیت نباید مهمونی رفت 

من مامانبزرگم همسایه دیوار به دیوارمونه الان یه ماهه ندیدمشون