2777
2789
عنوان

این داستان خواهرشوهربی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 84 پست
تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ...

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳الان یکی دیگ ب ترکا فحش داده چرا به همه توهین‌میکنی 

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒

عزیزم من معمولا تو اینجور تاپیکا نظر نمیدم ولی معلومه چقد رو دادی بهشون من بودم همون باراول چنان میشستمش چنان میشستمش حیف که تو فضای عمومی نمیتونم بگم دیگه حتی میترسید نگام کنه ببین چقد تو خودت کوچیک کردی که هی جلوت میگن هردفعه که میگفتن باید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازشما بعیده عزیزم. هرکسی شرایط خودشو داره بله میدونیم کاملا اشتباهه اما همین خودم اگر چندروز به چندر ...

عزیزم من کاری به شرایط خانوادگی کسی ندارم من به طور کلی دارم میگم تو شرایطی که پرستارا و مردم بی گناه به خاطر نادونی یه عده دارن میمیرن واقعا رعایت نکردن و مهمونی رفتن به طور کلی دور از شعور و منطقه ما انسانیم هممون در قبال هم وظیفه داریم و مسئولیم من واقعا وظیفه خودم میدونم جایی دیدم کسی اشتباه میکنه بهش گوشزد کنم شاید موثر بود. 

شاید شما مجبور باشی در هر صورت بری ولی ازون طرفم شاید چند نفر با تذکر من به خودشون بیان پس نمیشه گفت کارم اشتباهه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
عزیزم من معمولا تو اینجور تاپیکا نظر نمیدم ولی معلومه چقد رو دادی بهشون من بودم همون باراول چنان میش ...

اخه عزیزم ایناادمایی هستن ک خیلی بی حیان بهشون حرف بزنی میپرن بهت دوست نداشتم روشون بهم بازبشه وگرنه ک بی شعوری روهمه بلدن 

من که مادر شوهرم چندوقت پیش داشت جلو من ب دخترش میگفت ترکی مگه حالیت نمیشه؟بعدب من نگاه کرد گفت رویاناراحت نشیامنظورم تونی ستی.ترک یه اصطلاحی.منم گفتم تر کهابابت میهن دوستیشونه که یه عده بی اطلاع میگن خر چون استقامت داشتن وزیربارحرف زورنرفتن.

تو اگه اومدی باید ی جواب واسه خواهرشوهر اسی میگفتی  چرا ب بقیه توهین‌میکنی  البته شعور خ ...

مگه من توهین کردم من منظورم خواهرشوهر اسی بود چی برداشت کردی ...درضمن شعور خودت خیلی بالاست معلومه من انقد شعور دارم که به هیچ قومی توهین نکنم

عزیزم من کاری به شرایط خانوادگی کسی ندارم من به طور کلی دارم میگم تو شرایطی که پرستارا و مردم بی گنا ...

عزیزم ماهم تحصیلات داریم هم خبر از شرایط بد خبر داریم. هم قدر کادر درمان رو میدونیم. هم هزاربار گوشزد کردیم. اما..... کاش هیچوقت جای ما نباشی

مگه من توهین کردم من منظورم خواهرشوهر اسی بود چی برداشت کردی ...درضمن شعور خودت خیلی بالاست معلومه م ...

ن من اشتباه ریپلای کردم میخواستم کاربر عارف ریپ کنم

ببینمت تو رو 🥴                                                               دیدمت برو 😒
مگه من توهین کردم من منظورم خواهرشوهر اسی بود چی برداشت کردی ...درضمن شعور خودت خیلی بالاست معلومه م ...

ایشون اشتباهی جواب اون خانوم عارف۶۹ رو داد که اون جوری به پارس ها توهین کردن فکر کنم شما رو با اون اشتباه گرفتن

تقصیر خودته مگه ترکهای باغیرت و بااصالت و فرهنگ کم بودن که رفتی زن پاررررسای بی غیرت و مهاجر و ازافغ ...

تو خودت خیلی بیشعوری ک این حرفا رو میزنی از حرص زیادت چرت و پرت نباف بهم😏😏😏😏😏