2777
2789
عنوان

این داستان خواهرشوهربی شعور

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم توهین نکن اصفهانی تو سایت داریم گلم ناراحت میشن درست نیست این حرفا البته ناراحت نشی که بهت ...

نه گلم چرا ناراحت شم من خودم ترک نیستم ولی دوس ندارم به کسی توهین بشه جواب کسی که توهین میکنه توهینه

منظورم همه نیس مخاطبم  فقط اوناییس که همش بلدن تربیت خانوادگی و فرهنگ نداشته شونو به نمایش بذارن

کدوم دانشگاه درس خوندی این حرفا رو یاد گرفتی عمویی...پارس بی غیرت؟؟؟؟

دانشگاه تبریز 

همشون بافرهنگو غیرتی خیلیم تعصب دارن رو همه چه ترک چه فارس و لر و کردو بلوچ دیدم که میگم اونا همش بهمون ارزش و احترام قائلن اونوقت اون بی خانواده به زن برادرش اینطوری توهین میکنه آخه کسی نیس بگه تو که به اصالتت مینازی تحقیق کن ببین که تخمتو افغانها پاشیدن تو ایران!!!ضمنا اگه ببینه تو کل دنیا اصلا ایرانو بحساب میارن و آدم حساب میکنن؟؟؟؟همین دیگه برخی ها خودشونو برتر میپندارن درحالی که آشغالی پیش نیستن

منظورم همه نیس فقط اینو بدون جواب توهین و بی احترامی همینه که نوشتم ربطی هم به دانشگاه و مدرسه نداره عزیزم بخودت نگیر هرکس ارزش خودشو داره در مقام انسان بودن

😐😐😐😐 جواب بیشعوری یکی دیگه رو با بیشعوری دادنم خیلی زشته ها

خوب حرف بزن لواشک جون درمقابل اونجور آشغالا باید مث خودشون رفتار کنی تو خونتو کثیف نکن 

فقط اون نیس خیلی وقته که حتی تو رسانه ها هم همین پاررس ها به همه ی ملیت ها و هموطنای عزیزمون توهین میکنن از مجری ها گرفته تا....من جوابم به اون آشغالا بود نه بقیه که کاری به کسی ندارن جمع بستم چون زیادن از این بی اصلو نسبا

اینجوریم نیست.من خودم ترکم اما خب چراانقدرنژادپرستی؟؟؟همه انسان هستیم و بنده خداوقابل احترام

نژاد پرستی چیه عزیز من به همه ارزش قائلم ولی جواب اونی که یه قومی رو به تمسخر میگیره همینه که خودشو به تمسخر بگیری از ریشش تا زبون و ملیتش تا شاید به کله پوکش فرو بره که دهن نجشو بقصد شکستن دل بقیه بازنکنه

منظورم فقط به اونجور آشغالاست نه بقیه

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳الان یکی دیگ ب ترکا فحش داده چرا به همه توهین‌میکنی 

عزیزم بخدا منظورم به همه نیس فقط به اوناییکه که با نژادپرستی و خودبزرگ بینی بقیه رو زیر پا له میکنن یادت باشه هرکی به قومی توهین کنه مطمئن باش صد بدترش برمیگرده به قوم و هم زبونای خودش ببخش ها خر خودشو هم عقیده هاش وصد جدو آبادشه که به هموطنای عزیزمون توهین میکنه شما تاج سرین

تو خودت خیلی بیشعوری ک این حرفا رو میزنی از حرص زیادت چرت و پرت نباف بهم😏😏😏😏😏

خوب حرف بزن عزیز جوابش فقط همین بودو بس حرص چی مثلا چرتو پرتم نیس واقعیته متاسفانه تخم اونجو آدما از افانستان اومده 

تو بخودت نگیر توهین قومیتی و زبانی کرد در جوابشم همینم کمتره

اگه واقعا شما شعور دارین در جواب توهین و دری وری اون آشغال هم یچیزی مینوشتی دوست عزیز

تو چطور توقع داری در مقابل توهین اون بقیه ساکت باشن اگه هم جوابش دادن سر بی شعوری می گذاری حال آنکه در جواب من به اون که مطمئنا حقشم هست اینطوری حرصو جوش میخوری در رفتار خودت تامل کنی بهم حق میدی دوست عزیز

اگه من بیشعورم تو چی هستی پس؟؟؟؟؟؟

باز بهت توهین نمیکنم درجواب اون حرفت فقط فکر کنی در نوع جواب خودت به ماهم حق میدی