2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها دلیل من برا اینکه پسرم رو گذاشتم غیرانتفاعی

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
منم همیشه تنها بودم😭😭هنوز ترومایه برام

من هرچی دوست داشتم بهم ضربه زدن من با کسی کاری نداشتم اذیتشون نمیکردم ولی اونا چرا . معلما هم باهام لج بودن چون فوتبال میدیدم خب دوس داشتم مسخرم میکردن .میدونستن از رونالدو خوشم میاد خب طرفدارش بودم ولی یه حرفایی میزدن انگار من میگم بیاد منو بگیره و... شاید ساده بنظر میان ولی خیلی اذیت شدم خیلی ضربه خوردم

خوب کاری کردین واقا.

بخدا خودم دوران ابتدایی از معلم های عقده ای اینقدر ترسیدم نخواستم پسرم تجربه کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چجور اذیتی؟

بزرگ ترینش اینه که یه سری تو کلاس پول یکی دزدیده شده بود مدیر و ناظم اومدن جلو همه بچه ها کیف منو گشتن گفتن کار منه باهام بد برخورد میکردن هی زنگ میزدن خونه میگفتن چرا این همه پول تو کیفشه حتما کار خودشه پیش همه بد شدم تنها شدم به چشم بد میدیدن منو

بزرگ ترینش اینه که یه سری تو کلاس پول یکی دزدیده شده بود مدیر و ناظم اومدن جلو همه بچه ها کیف منو گش ...

اگه کلاس ها دوربین داشت این اتفاقا نمی افتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا خودم دوران ابتدایی از معلم های عقده ای اینقدر ترسیدم نخواستم پسرم تجربه کنه

آره واقا من همون روز اول مدرسه که پیش دبستانی بودم معلمم گوشمو کشید🤦🏻‍♀️😂 جدی عقده ای ان معلمای مدرسه دولتی

آره واقا من همون روز اول مدرسه که پیش دبستانی بودم معلمم گوشمو کشید🤦🏻‍♀️😂 جدی عقده ای ان معلمای م ...

اونروز معلم پسرم میگه اگه بچه هاتون رو پسرم صدا کنم جواب نمیدن،میگن باید می گفتید پسر گلم😂😂😂

به پسرم میگم تفاوت دوران منو و تو اندازه یک دنیاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدش فهمیدن کار یکی دیگه بوده ازم عذرخواهی هم نکردن حتی

اصلا بحث احترام و روان بچه،تو دولتی مطرح نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40