2777
2789
عنوان

خطرو ریسک شیرین زندگیتونو بگین

281 بازدید | 48 پست

خابمون ک نمیبره حداقل یکم جو عوض شه 

من خودم یبار خیلییی مشروب خورده بودم پیش دوسپر خدابیامرزم ک واااقن هیچیشو یادم نمیومد اصلا نمیدونم ک چیشد هرچی ام به مغزم فشار میارم متوجه نمیشدم   

ولی حاالشو دوس داشتم

به بابام گفتم با شوهرم دوستم گف بگو بیاد خاستگاری اونم شرایط نداش اما اومد چه خریتی کردم اگه نمیومد چی؟

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه بیرون رفتنها با دوست پسرم‌خودش ریسک بود یه عالمه آدمو باید می‌پیچوندم میرفتم بعدش موقعی که برگشتم یه نفس راحت میکشیدم‌تازه یادم میومد روزم چقدر خوب بوده  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

با شوهرم دوست بودم شوهرم ساعت 4 صبح زنگ زد گفت بیا بریم کله پاچه بخوریم اقا من هر چی گفتم نمیام اون اصرار میکرد خلاصه رفتم ساعتارو کشیدم جلو حتی ساعت گوشی مامانمم یک ساعت جلو تنظیم کردم رو تختم بالش گذاشتم روش پتو انداختم یواشکی رفتم بیرون مامانم بعد یک ساعت زنگ زد کجایی گفتم اومدم دانشگاه پیش دوستماونم قانع شد قطع کرد 😂

منم یه بار خوردم .البته نه تا حد مستی فقط در حد کنجکاوی  تاپیکتم احتمالا بترکه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
واای الان راضی هسی؟

انگیزه زنده بودنمه دنیامه خدارو هزار بار شکر که دارمش 

همیشه گفتم و میگم دومین معجزه بزرگ زندگیم بود رسیدن به عشقم

نه تنها من همه خانواده عاشقشن

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

اقا من همیشه نخورده مستم تو تمام مراسم و دورهمیا نمیخوردم یعنی نمیتونستم بخورم کلا چی تلخ رو بالامیارم

خلاصه یه تولد دعوت شدیم من باداداشم دوستمم با نامزدش تو ماشین یه شیشه اورده بود پسره گفت ازون طرف اوردن واسم اصل بزنیم باهایپ منم هی میگفتم بابامت اهلش نیستم داداشم گفت بخور اشکال نداره اقا دوتا پیک دادن ما خیلی کم گفت بشه دیگه نخورید گیراییش بالاست منم گفتم من که ازاول گفتم نمیخوام خلاصه رسیدیم اومدیم توباغ پیاده بشیم درو باز کردم پیاده شدم نتونستم وایسم خوردم زمین دوستمم پشت سرم اومد پیاده بشه گفت چت شد اونم افتاد روی من خخخخ اصلا دیگه دیوونه شدیم ازبس جیغ میزدیم نمیدونم چی توش بود اینقدر جیغ میزدیم صاحب باغ اومد گفت خانما اینقدر جیغ نزنید میان میگیرنمونها بهش گفتم چیه مشکلی داری برو بیرون خخخخخ

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
من همه بیرون رفتنها با دوست پسرم‌خودش ریسک بود یه عالمه آدمو باید می‌پیچوندم میرفتم بعدش موقعی که بر ...

اره واقعا اتفاقا همین پیچوندن بقیه س ک هیجانو بالا میبره شیرین تره اونجوری همه میدونستن حال نمیداد