2777
2789
عنوان

خطرو ریسک شیرین زندگیتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 48 پست

بزرگترین ریسک‌ زندگیم ازدواجم بود.چون با کسی ازدواج کردم که اصلآ دوسش نداشتم بابام مجبورم کرد چون طرف عاشقم بود،۸ سال بخاطر من با خانوادش جنگیده بود درحالی که من هیچ حسی بهش نداشتم.ولی بابام معتقد بود بعد از ازدواج علاقه ایجاد میشه.چه ریسک بزرگی کردم ولی الآن احساس میکنم خوشبخت ترین زن تو دنیام.چون عشق و باتمام وجودم حس کردم.واقعآ حرف بابام درست بود،البته چون شوهرم عاشقم بود کاری کرد که منم عاشقش بشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه ب اينكه چيزي يادت نمياد اتفاق خاصي برات پيش نيومد؟ دوس پسرت خون گرم بود؟🤣🤣

ینی چی؟ چی یادم نمیاد؟

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

خانواده ام بدون اطلاع من و همسرم تو عقدنامه شرط تعیین مسکن رو به من داده بودن و قید کرده بودن باید تو شهرخودمون پیش خانواده ام زندگی کنیم 

بعد از شش ماه به خانواده ام گفتم میخوام برم شمال و همسرم اونجا زندگی کنم 

خیلی بد هضم کردن و کمی کدورت پیش اومد و گفتن بری پشیمون بر میگردی 

رفتم و الان بعد از ۵ سال راضی راضی ام و خانواده ام خوشحالم 

از ریسکم راضی ام خداروشکر

شده باران بزند بر بدن پنجره ات ... ناگهان بغض بیفتد به تن و حنجره ات ..؟!💔
اینم خیلی بده   ولی خداروشکر ک نپرید

🤣🤣🤣🤣 یدونه دیگشم چرت و پرتایی که میرم پایین تیکه بار هم میکنیم با دوستامون  تو خونه نزدیک بوده از دهنم بپره

ستاره ها که میشکنن میشن شهاب،اما دلی که بشکنه میشه یه سوال بی جواب
اره واقعا اتفاقا همین پیچوندن بقیه س ک هیجانو بالا میبره شیرین تره اونجوری همه میدونستن حال نمیداد & ...

دقیقا هنوزم که با شوهرم میشینیم یاد اون روزا میفتیم کلی ذوق میکنیم چون دیگه تکرار نشدنیه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
🤣🤣🤣🤣 یدونه دیگشم چرت و پرتایی که میرم پایین تیکه بار هم میکنیم با دوستامون  تو خونه نزدیک ب ...

اینو دوستای خودمم چنبار گفتن 

من خودمم چنبار اشتباهی ب جایی ک میخاستم داداشمو صدا بزنم بلند اسم دوسپسرمو گفتم خخ

اینو دوستای خودمم چنبار گفتن  من خودمم چنبار اشتباهی ب جایی ک میخاستم داداشمو صدا بزنم بلند اس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ستاره ها که میشکنن میشن شهاب،اما دلی که بشکنه میشه یه سوال بی جواب