2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=128295246]من چندروزه گلوم درد میکنه. امروز شدیدا بدن درد داشتم و سرگیجه. سرماخوردگی خوردم یکم ...

😰😰😰 من توی پاییز مریض شدم سیستم گوارشم کلا بهم ریخت. گلاب به روتون اسهال استفراغ. اونکه همممه گرفتنا. رفتم درمونگاه همه از دم خوابیده بودن زیر سرم. حالا یکم ته دلم امید دارم میگم ایشالا که آنفولانزاست، کرونا نیست😂😂 

الان مارو با رونالدو مقایسه کردی ؟ 😂😂😂🥴🥴🥴

خواستم روحیه بدم😂😂😂😂

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

😰😰😰 من توی پاییز مریض شدم سیستم گوارشم کلا بهم ریخت. گلاب به روتون اسهال استفراغ. اونکه همممه گرف ...

علائم کرونا بعداز20روز نمایان میشه...منم اسپاسم روده دارم فک کنم..ولی امروز بدن درد شدید داشتم نمیدونم بخاطر قرص ال دی هست یان

گلم با وصعیتی که مردوم در پیش گرفتن از دیروز تا حالا ۷۵نفر فوتی داشتیم خودت حساب کن دیگه که تا اردبه ...

خدای من .😔مادرمن امروزمثبت شد سیتیش .ولی چون تقریبا دوهفتس گرفته وامروزحالش بهتربود بیمارستان مرخصش کردن تامی فلو وکلرکسین دادن بخوره .گفتن اگه بدترشدبیاریدش .خیلی ناراحتم اصلا خابم نمیبره 

عزیزم یه سوال،  کسی که برونشیت مزمن داشته باشه کارش تمومه؟

این چه حرفیه اره ریسکش بالاست ولی هیچ صد در صدی توی علم پزشکی وجود نداره فقط احتمالات بالا و پایین میشن چه بسا کیس هایی ما داشتیم که دیگه تموم بودن ولی به طرز عجیبی زنده موندن و کیس هایی که خیلی وضع بدی نداشتن ولی خیلی راحت اکسپایر شدن

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤
وقتی نفس عمیق میکشم اخرش قفسه سینه م انگار میگیره شایدم دارم تلقین میکنم خدایا دیوونه شدم

من هر روز یکی علایم کرونا تو خودم پیدا میکنم 

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃
خانمای باردار چی؟؟دور از همه بگیرن زنده میمونن؟؟؟؟؟؟

واسه افراد باردار به دلیل HCG که توی بدنشون تولید میشه سیستم ایمنی ضعیف تر عمل میکنه و احتمال ابتلا بیشتره و خب طبعا احتمال مرگ هم بیشتره (واسه خودشون و نه جنین) ولی خب اینجور که شما میگید نشون میده کلا اعتقاد غلطب درمورد کرونا دارید اونم اینه که اگر کسی کرونا گرفت دیگه تموم بره سنگ قبر سفارش بده که خب کاملا تصور غلطیه ای کاش بتونم این تصور غلطو از جامعه پاک کنم

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤