2777
2789
چرا اینجوری رفتی؟ نترسیدی؟ وضعیت بیمارستان ها چطوره

والا بیمارستانی که من رفتم قرنطینه نبود مریضه هم سرطانی بود اصن چیزی درمورد کرونا نبود

اینجوری نرفتم اینجوری مجبوووووووور بودم برم اصن امکانات دراختیارمون نمیذارن میگن خودتون بخرید میریم بخریم میگن اصن نیست (گشتم نبود نگرد نیست) 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=128295246]من چندروزه گلوم درد میکنه. امروز شدیدا بدن درد داشتم و سرگیجه. سرماخوردگی خوردم یکم بهتر شد. میترسم ...[/QUOT]

من امروز از بدن دردم زار میزدم..منم دلپیچه داشتم ..دستام خیلی درد میکردن فشارم شده بود10

خدا حفظتون کنه .انشا..که نگرفتید .میتونم بپرسم چندرصدازمریضا خوب میشن 

گلم با وصعیتی که مردوم در پیش گرفتن از دیروز تا حالا ۷۵نفر فوتی داشتیم خودت حساب کن دیگه که تا اردبهشت که هیچی تا مرداد روز ۷۵ تازه بیشتر نشه چقدر میشه 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘

[QUOTE=128295246]من چندروزه گلوم درد میکنه. امروز شدیدا بدن درد داشتم و سرگیجه. سرماخوردگی خوردم یکم بهتر شد. میترسم ...[/QUO]

من امروز از بدن دردم زار میزدم..منم دلپیچه داشتم ..دستام خیلی درد میکردن فشارم شده بود10

خدا حفظتون کنه .انشا..که نگرفتید .میتونم بپرسم چندرصدازمریضا خوب میشن 

والا تا الان خیلیا خوب شدن ولی خب بیشترشون هنوز تحت درمانن و یه تعداد خیلی کمی که اکثرا یا نقص ایمنی دارن یا مسن هستن یا سرطانی بودن اکسپایر شدن ولی خب درکل بگم درسته باید رعایت کنیم که جلوی شیوعش رفته بشه ولی اونقدرا هم که باعث وحشت شده برای افراد معمولی کشنده نیست

خدایا مرسی عشقمو آفریدی ❤❤❤
من از اقوامم بعضی ها رو شنیدم مشکوکن  اکثرا هم تهران  بعد الان واقعا موندم یعنی تهران ای ...

اره بابا مشهدم وضعیتش داغونه ولی مردوم همچنان میرن مسافرت 

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘