2777
2789
عنوان

پرش دست وپای نوزاد درخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9195 بازدید | 50 پست

احساس نمیکی چیزید تو خواب قورت میده؟

این پریدنا تو خواب بخاطر رفلاکسه ک داره عزیزم

شربنت رانیتیدین بهس بده میتونی روزی دوبار و هربار ۱ و نیم سی سی بدی هیج عارضه هم نداره...من وقتی ب رخترم میدم خیلی اروم میخوابه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یهوچندبارپشته هم تکون میداد یایهومیپرید دست وپاش جوری که من خواب بودم متوجه میشدم 

اره عزیزم همینجوریه من خیلی حساس شدم روبچم چون ۳۶ هفته بدنیا اومد ۱۰ روز بستری بود از دیروز شکمش کارنکرده چکارکنم شیرخشکم کمکی میدم

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 
اصلا نگران نباش منم سر بچه اولم همینطور بودم خودم میترسیدم ولی وقتی به دکترس گفتم خیلی خندید و گفت ا ...

مرسی عزیزم لطف کردی 

احساس نمیکی چیزید تو خواب قورت میده؟ این پریدنا تو خواب بخاطر رفلاکسه ک داره عزیزم شربنت رانیتیدین ...

چرا عزیزم همینطوره یا انگار چیزی داره میخوره توخواب همش دلدرده و شکمش نفخ داره 

اره عزیزم همینجوریه من خیلی حساس شدم روبچم چون ۳۶ هفته بدنیا اومد ۱۰ روز بستری بود از دیروز شکمش کار ...

اخی عزیزم خیای سخت بود روزای بستری ن؟؟من بچم سه روز واسه زردی بستری شد هرصبح که دکترمیگفت امروزم مرخص نیس گریه میکردم..گلم شکمش کار نمیکنه روغن زیتون یه کوچولو گرم کن جوری که انگشتت نسوزه دور نافش جهت عقربه های ساعت ماساژ بده ملایم ده دقیقه یه ربع اینکاروکن چندبار تکرارکن ولی خب این چیزام عادیه نی نی من بعضی روزا تا دوروزم شکمش کارنمیکرد ولی میدیدی یهومیترکید😁😁

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
احساس نمیکی چیزید تو خواب قورت میده؟ این پریدنا تو خواب بخاطر رفلاکسه ک داره عزیزم شربنت رانیتیدین ...

آره وای راس میگی بچه ی منم رفلاکس داشت تاشیش ماهگی الان خوبه خداروشکر دکتره متخصصش شربت راننتدین مخصوص کودکان نوشت براش باشربت کولکید من ندونستم این پریدناواسه رفلاکسه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
چرا عزیزم همینطوره یا انگار چیزی داره میخوره توخواب همش دلدرده و شکمش نفخ داره 

قطره کولیکید بگیر روزی ۴ بار و هربار ۵ قطره بده

شربت رانیتیدین بخر و اونم روزی دوبار بده هربار یک و نیم سی سی

شربت کاراوی میکسچر برای دل درد و قولنج عالیه من ک میدم دخترم کلی باد شکم ول میکنه و ساعت ۹ شب از اون شربته دو و نیم سی سی میدم

پدی لاکت هم عالیه برای  بهبود عملکرد روده هاشون 

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌

پسرم بدنیا اومد اینطوری بود وحشتناک من سکته میکردم با این که میگفتن طبیعیه ؛ الان سه ماهشه دیگه ندیدم اونطوری بلرزه ؛ ولی کبودی کف دستش اگه از اول نبوده گاهی ایجاد میشه یدکتر ببر 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
آره وای راس میگی بچه ی منم رفلاکس داشت تاشیش ماهگی الان خوبه خداروشکر دکتره متخصصش شربت راننتدین مخص ...

من بچم ک دنیا اومد از ۵ روزگی مدام سکسکه میکرد و من خودسراینارو بهش دادم دکترم بردم اینارو داد باز..

قدیمی هام میگفتن چیزی نیست سکسکه خوبه ولی یکی از علیم رفلاکس بود از همون موقع رژیم غذایی خودمو و داروهاشو شروع کردم...البته بگم من پرستارم و براساس اونی ک تو کتابا بود دوز داروهارو دادم و براساس علاّمش فهمیدم اونه..علامتاشم همین پریدنا و چیزی خوردن تو خواب و شیرنخوردن و نخوابیدن و یا سخت خوابیدن و گریه هاش بود..مخصوصا دلدردش ک خیلی بده ولی با کارایی ک کردم الان دلدراش خداروشکر شده ده روز ی بار و کمترم...

اره عزیزم همینجوریه من خیلی حساس شدم روبچم چون ۳۶ هفته بدنیا اومد ۱۰ روز بستری بود از دیروز شکمش کار ...

کار نکردن شکم تا ۱۵ روزم طبیهیه نگران نباش

آره وای راس میگی بچه ی منم رفلاکس داشت تاشیش ماهگی الان خوبه خداروشکر دکتره متخصصش شربت راننتدین مخص ...

جدی نی نی شمام پرش داش دست و پاش پرشاش چجوری بود ؟؟؟

پسرم بدنیا اومد اینطوری بود وحشتناک من سکته میکردم با این که میگفتن طبیعیه ؛ الان سه ماهشه دیگه ندید ...

پسرمن تو خواب ممکنه چندبار دست و پاش تکون بخوره جدی ازشمام بود میشه بگی پرشاش چجوری بود خیلی نگرانم جوریکه بچه توخواب بترسه یا نه میپرید ؟؟؟

من بچم ک دنیا اومد از ۵ روزگی مدام سکسکه میکرد و من خودسراینارو بهش دادم دکترم بردم اینارو داد باز.. ...

ممنون ک از نگرانی درم اوردید پسرم مثلا دستشو چندبار تکون میده پشت سرهم یا پاش همینجوری بود برابچه شما ؟؟؟ میشه بگین چکارکردین خوبشد ؟؟؟

پسرمن تو خواب ممکنه چندبار دست و پاش تکون بخوره جدی ازشمام بود میشه بگی پرشاش چجوری بود خیلی نگرانم ...

لرزش انگار داره بندری میزنه دست پاهاش خیلی بد بود دلم ریش میشد بعد چله اش کمتر شد الان که دیگه نمیلرزه نگران نباش وقتی میگیری اروم میشه من بعضی وقتا از شونه هاش میگرفتم تا اروم شه😁

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤