2777
2789
عنوان

پرش دست وپای نوزاد درخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 9195 بازدید | 50 پست
ممنون ک از نگرانی درم اوردید پسرم مثلا دستشو چندبار تکون میده پشت سرهم یا پاش همینجوری بود برابچه شم ...

مال منم اینجوزه هیچ کاری نکردم فقط پیچیدمش لای ی پتو نازک تو زمستون و الانم میپیچمش ب ی شال نازک موقع خواب و دیگ نمیپره...درضمن ی پتو تا کردم گذاشتم زیر تشکش و زیر سرش بالا اومده و تشکش مثل سطح شیبدارشده

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
مال منم اینجوزه هیچ کاری نکردم فقط پیچیدمش لای ی پتو نازک تو زمستون و الانم میپیچمش ب ی شال نازک موق ...

جدی چندوقته بچت عزیزم ؟؟؟

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چندوقته بچت عزیزم ؟؟؟

۶۳ روزشه الان..

کلا وقتی میپیچیش بهتره بذار اکه تشکشو مرتب کردم برات عکسشو میذارم..واکسن زده با تشک دارم روپام تکونش میدم بلکه بخوابه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
پسرتون با حالت ترس از خواب بیدارمیشد؟میدونم‌تاپیک قدیمیه ولی اگه میشع جواب بدین

بله خانمی اونم با گریه های سوزناک 😉

نگران نباش از چهار و نیم ماهگی ببعد درست میشن 

هر چند الانم که ۲۱ ماهشه شبی چند بار بیدار میشه که علتش وابستگی به شیره .

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️