2777
2789
عنوان

بنظرتون قصد بدی داشته

264 بازدید | 29 پست

دوستم شش  ماهی میشه همسرش فوت کرده 

بعد امروز خونه تنها بودن داداشش بغلش کرده بهش گفته درکت میکنم و از این حرفا بعد دوستمو از دستش گرفته برده تو اتاق گفته بیا تو بغلم بخواب هر چی میخوای به خودم بگو بعدش هی بهش میگه محکم بغلم کن 

یا مثلا سرتو بزار رو پام 

بعد دوستمو بوسیده دوستم هیچ عکس العملی نشون نداده داداشش بهش گفته تو هم منو ببوس دوستمم داداششو بوسیده بعد داداشش بهش گفته اجازه هست لباتو ببوسم دوستم قبول نکرده در ضمن دوستم میگفت قبلا خیلی رابطشون سرد بوده فقط یه دست دادن ساده بوده ولی امروز نه....کسی رو نداشته حرفاشو بگه اومد به من گفت از صبح تا حالا فکرم درگیرشه گفتم از شما بپرسم تایپک رو نشونش بدم 

بوسیدن لب آخه😐

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی از تصورش هم نفسم بند اومد. هرچیزی حد و حدود خودشو داره. این رفتار خارج از عرف خواهر برادریه.

اره خیلی حال بدی داشت حالا با این اتفاقات نظرت چیه واقعا نظر بدی داشته یا صرفا دلسوزی بوده 

اره خیلی حال بدی داشت حالا با این اتفاقات نظرت چیه واقعا نظر بدی داشته یا صرفا دلسوزی بوده

بنظر من نظر بدی داشته چه بسا الان بیماری روانی جنسی تو جامعه زیاد شده. اگه دلش به حال خواهرش میسوخت میتونست با روش های دیگه مثل بیرون ببرتش باهاش حرف بزنه و بهش اطمینان بده که توهرشرایطی پشتشه و میتونه روش حساب باز کنه و تنها نیس .ولی اینکه بگه منو ببوس بعد بگه بخواب روم یا لباتو بوس کنم واقعا با عقل جور درنمیاد. بنظرم به دوستت بگو با برادرش تنها نباشه و حواسشو جمع کنه