2777
2789
عنوان

ازدیجی کالاخریدکردین؟میشه پول نقددادوکارت نکشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 40 پست
من این ماه سه بار خریدم عذاب وجدان گرفتم خوشبحالت میتونم بپرسم چرا سه بار؟ همشو یه بارکی نگرفتی

یه بار روز مرد کادو همسرم گرفتم

نشستم خونه بیکار بودم سفارش کتاب دادم

چندروز بعد هندزفری خودم سوخت همراه با چندتا چیز دیگه سفارش دادم😂😂

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

من خودم اونجا وسایل میفروشم نه نمیشه .چون پست میفرسته با فروشنده هم کسی در ارتباط نیست

سلام عزیزان دل من فروشگاه اینترنتی وسایل برنزی دارمساعت دکوری اگه دوس داشتید به ایدی Zaribano74 تشریف بیارید تا کارهامو نشونتون بدم
یه بار روز مرد کادو همسرم گرفتم نشستم خونه بیکار بودم سفارش کتاب دادم چندروز بعد هندزفری خودم سوخت ...

یکم شبیهیم!

منم یبار چندتا چیز لازم داشتم،یبار بیکار بودم هله هوله ارسال سریع سفارش دادم،الانم شارژرم خراب شده شارژر سفارش دادم با چندتا چیز دیگه شنبه میاد😂

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
سلام  من خودم اونجا وسایل میفروشم نه نمیشه .چون پست میفرسته با فروشنده هم کسی در ارتباط نیست

اهان چقدر بد شد😔

ممنون عزیزم 

ممنون ازهمتون که وقت گذاشتین جواب دادین فدای تک تک تون❤

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
یکم شبیهیم! منم یبار چندتا چیز لازم داشتم،یبار بیکار بودم هله هوله ارسال سریع سفارش دادم،الانم شارژ ...

😂😂😂خیلی بده یهو یاد ادم نمیاد

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
باید پست الکترونیک چی بزنیم راهنمایی کنید میخوام لپ تاپ سفارش بدم عید هم مبشه سفارش داد؟

عزیزم اول ثبت نام کن اسموادرسواینا

بعد سفارش بده مراحلش روبرات میاره مثل پرداخت انلاین یا درمحل بازه زمانی تحویل کالا انتخاب روزی که میخای کالاروبرات بیارن و...خیلی راحته

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
میدونم عزیزم پست الکترونیک باید چی بزنم

همون ایمیل منظورشه

تو با شماره برو ایمیل نده خب

منم ندادم

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.