2777
2789
عنوان

ازدیجی کالاخریدکردین؟میشه پول نقددادوکارت نکشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 40 پست
چرا من هروقت خواستم خرید کنم و درب منزل پول تحویل بدم نشد فقط گزینه  پرداخت آنلاین داشت

اولش اونه،زیر اون گزینه نوشته پرداخت در محل

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خریدم زیر دویست هزارتومنه پس فردا میارن همیشه همینه بیشترینش سیصدو خورده ای بوده

خب حرف ما حد نصاب قیمت هاست😎

Overrate to your behavior more that your prestige, because behaviors are the sign of your facts but prestige is what others thought about you
اگه تهرانین ساید وای شهرستان بفرستن قبل فرستادن باید تصویه کنین بعد میفرستن

من رشتم درب منزل حساب میکنم

منظور ایشون درب منزل باکارت یا پول نقده

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

الان مگه  دیجی کالا چیزی اگه ازش بخریم برامون میفرسته؟

به خاطر کرونا شاید ارسال نداشته باشن  البته من نمیدونما

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
عزیزم باکارت پرداخت میکنی؟اصلا نمیشه پول نقد داد؟

اره با کارت

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ باش تخم بزار!  والا!!!   الماس_شب هستم.   یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒.  عاشق حیواناتم😍 اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
الان مگه  دیجی کالا چیزی اگه ازش بخریم برامون میفرسته؟ به خاطر کرونا شاید ارسال نداشته باشن &n ...

نمیدونم عزیزم 

هنوزسفارش ندادم تازه میخاستم بدم که کارت میخاد😔

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
الان مگه  دیجی کالا چیزی اگه ازش بخریم برامون میفرسته؟ به خاطر کرونا شاید ارسال نداشته باشن &n ...

میفرسته

من این هفته سه بار خرید کردم فرستاده برام

فردا هم یه سفارش میرسه دستم

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بله سفارش من شنبه میرسه

میفرسته من این هفته سه بار خرید کردم فرستاده برام فردا هم یه سفارش میرسه دستم

عزیزم تاحالاپول نقد ندادی؟همیشه کارت؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
میفرسته من این هفته سه بار خرید کردم فرستاده برام فردا هم یه سفارش میرسه دستم

من این ماه سه بار خریدم

عذاب وجدان گرفتم

خوشبحالت

میتونم بپرسم چرا سه بار؟

همشو یه بارکی نگرفتی

عزیزم تاحالاپول نقد ندادی؟همیشه کارت؟

نه والا من همیشه با کارت حساب کردم عزیزم واقعا نمیدونم پول نقد قبول میکنه یانه