چرا من هروقت خواستم خرید کنم و درب منزل پول تحویل بدم نشد فقط گزینه پرداخت آنلاین داشت
اولش اونه،زیر اون گزینه نوشته پرداخت در محل
گرگباش... هیچی دیگه همین! اصن به من چه؟! مرغ باش تخم بزار! والا!!!الماس_شب هستم. یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒. عاشق حیواناتم😍اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گرگباش... هیچی دیگه همین! اصن به من چه؟! مرغ باش تخم بزار! والا!!!الماس_شب هستم. یه روز یکی درمورد بی اعتقادیش به خدا تاپیک زد،منم نظر گذاشتم و مخالفش بودم،اما در عین ناباوری کاربریمو تعلیق کردن! #نی_نی_یار_با_دقت😒. عاشق حیواناتم😍اگر مسائل روان شناختی/شخصیتی براتون پیش اومد،بپرسید میتونم کمکتون کنم.
الان مگه دیجی کالا چیزی اگه ازش بخریم برامون میفرسته؟ به خاطر کرونا شاید ارسال نداشته باشن &n ...
بله سفارش من شنبه میرسه
میفرسته من این هفته سه بار خرید کردم فرستاده برام فردا هم یه سفارش میرسه دستم
من این ماه سه بار خریدم
عذاب وجدان گرفتم
خوشبحالت
میتونم بپرسم چرا سه بار؟
همشو یه بارکی نگرفتی