2777
2789
عنوان

مامانا کمک لطفا

93 بازدید | 14 پست

پسرم ۷ ماهه و ۳ روزشه 

سینه اش خیلی خس خس میکنه

سرفه ام میکنه چیکارکنم؟ خیلیم عرق میکنه

دکترم زیاد بردم 

شربت هیدکیلس . چرک خشک کن کو آموکسی کلا

سفیکسیم و  کتیوتیفن

.وخیلی چیزا یادم نمونده تو یخچاله چیکار کنم سرما خورده یا حساسیته؟بخورم داریم اسپره مال آسمم داره اصن فایده نداره چ کنم خوب بشه

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

این داروهارو پزشک داده؟

مخصوصا کو اموکسی کلاو

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید رفلاکس داره  پسر منم زیاد عرق میکند الان سه ساله خیلی بهتر شده ولی هنوز پتو روش نگه نمیداره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اره بخدا 

خب باید داروهای یک پزشک رو کامل بهش میدادی بعد ببینی حالش چطوری میشه

مگر اینکه تب کنه یا تبش بره بالا

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب باید داروهای یک پزشک رو کامل بهش میدادی بعد ببینی حالش چطوری میشه مگر اینکه تب کنه یا تبش بره با ...

ن خداروشکر تب نداره از اولم نداشت

عزیزم احتمالا آب دندونش میریزه رو سینش

به دونه بهش بدین و تو راه سینشو با وازلین چرب کنین

اگر تب نداره و سرفه هم میزنه بهش شربت پدی کاف یا آئورامی بدین

اگر بدون سرفست و فقط خس خس داره اب به دونه آب پرهلو و حریره بادوم

ن خداروشکر تب نداره از اولم نداشت

با احترام به همه دوستان

به حرف کسانی که بچه رو معاینه نکردن گوش نکن و فقط داروهای یکی از پزشکهارو بهش بده

عزیزم احتمالا آب دندونش میریزه رو سینش به دونه بهش بدین و تو راه سینشو با وازلین چرب کنین اگر تب ن ...

اره آب دهنش ک یکم میره یه دندونش ک در اومده.

ن خداروشکر تب نمیکنه فقط خس خس و سرفه.

حریره بادوم درست میکنم خودم نمیخوره سرلاکشو بخرم اشکال داره بده؟؟.

آب پرهلو چیه؟

من خودم رفلاکس دارم سرفه های تک توکو دارم در طول روز سینه ام  خس خس میکنه دکتر ریه رفتم عکس انداخته ریه ام سالمه.  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نه سرلاکش رو هم بدی خوبه عزیزم قطعا بخاطر دندونشه پرهلو رو بشورین یه استکان اب روی ده تا پرهلو بذا ...

پر هلو چی هس خواهر؟ برم عطاری بگیرم