2777
2789

دوستان واقعا اشک مجالی نمیده که بنویسم، همین الان خبر فوت یکی دیگر از پزشکان را خوندم، رییس بخش جراحی دانشگاه شهید بهشتی. و این اشکها بود که بی محابا و بدون مجال نفسم رو بند آورد، اینقدر به درگاه خدا التماس کردم و زاری که خدایا به حرمت این روزهای بارداری و اینکه فرمودی دعای زن باردار مستجاب هست خودت به تمام مردم دنیا رحم کن، دیگه بسه، دیگه توان نداریم انسان دیگری رو از دست بدهیم. تو رو خدا بیایید همه با هم در این شبهای عزیز هر دعایی بلدیم‌برای رفع شر این ویروس از جهان، برای درگذشتگانش به خصوص کادر درمان بخوانیم. و دعایی برای شفای عاجل همه مبتلایان در دنیا، یا علی

... و من به تو ایمان دارم...

کرونا هم آنان که زنده هستند و گرفتارش می‌شوند را تنها می‌کند هم آنان که به واسطه این بیماری فوت می‌کنند تنها و بی‌هیچ مراسمی به خاک سپرده می‌شوند.

اگر خدای نکرده در اطراف‌مان کسی هست که عزیزش را با کرونا از دست داده تنهایش نگذاریم و با پیامی یا تماسی تسلای دل بازماندگان آن‌ها باشیم که آغوشی نیست تا غم سوگ عزیزشان را غمگساری کند و شانه‌ای نیست تا تکیه‌گاه بغض‌های اندوهشان باشد.

فراموششان نکنیم...

خدا هممونو حفظ کنه و اونایی که رفتن رو بیامرزه توروخدا مراعات کنید هنوز مرکز خریدا شلوغه نرید لطفا بیماری سمت شما و خانوادتونم‌ میاد بفکر عزیزان و هموطناتون باشین

ژ ژ آ🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا هم آنان که زنده هستند و گرفتارش می‌شوند را تنها می‌کند هم آنان که به واسطه این بیماری فوت می‌ک ...

به خدا جگرم براشون کبابه، دلم داره آتش میگیره

خدا هممونو حفظ کنه و اونایی که رفتن رو بیامرزه توروخدا مراعات کنید هنوز مرکز خریدا شلوغه نرید لطفا ب ...

دیگه پرستاران و پزشکان به التماس و گریه افتادن، بعد یه عده میگن چرا پزشکان به مردم توهین میکنند. اینا با دست خالی جونشون رو کف دستشون گرفتن ، دارن برای ما جون میدن،  اون وقت مردم توی مغازه ها و ساندویچی ها میچرخن

دیگه پرستاران و پزشکان به التماس و گریه افتادن، بعد یه عده میگن چرا پزشکان به مردم توهین میکنند. این ...

متاسفانه همینه کلی از این ادمای خوب و با ارزش و از دست میدیم بخاطر یه عده بی وجدان خدا حافطشون باشه❤

ژ ژ آ🕊
متاسفانه همینه کلی از این ادمای خوب و با ارزش و از دست میدیم بخاطر یه عده بی وجدان خدا حافطشون باشه❤

بله واقعا هر یه دونه از اینا که میره یک جواهر رو از دست میدهیم