یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیر خوبیه؟؟ من نتوستم رژیمو تحمل کنم چون خیلی بدنم ضعیفه تصمیم گرفتم شیرخشک بدم شما شیر خودت ...
تا ۵ماهگی شیر خودمو میدادم چون شیرخشک بدمزه ای هست پسرم استقامت میکردو نمیخورد من خیلی رعایت میکردم حتی دونه ای بیسکوییت یا شکلات نمیخوردم ولی روزی ۵ ۶ بار بچم اسهال بود دکتر احمقشم میگفت هیچی نیستو اینا تا جهشی بالا اورد هر ۵ ۶ ساعت باید با قطره چکان شیر میدادم عذابایی کشیدم ک نگو تا دکترو عوض کردمو ازمایش دادم ک گفت بچت به شیر خودتم حساسیت شدید داره قطع کن دوماه طول کشید تا به شیرخشک عادت کنه بچه من هم به پروتئین گاوی حساسه هم به لاکتوز شیر واسه همین حتی اپتامیلم اذیتش میکرد و مجبور شدیم پپتی جونیور بدیم بهش
تا ۵ماهگی شیر خودمو میدادم چون شیرخشک بدمزه ای هست پسرم استقامت میکردو نمیخورد من خیلی رعایت میکردم ...
منم تا ۳ ماهگی شیر خودمو دادم یک ماهم رژیم رفتم ولی چون وزنم کمه۴۸ ام ضعف میکردم وضعیت بچه ام هم اصلا تغیری نکرد بود همچنان اسهال و خون دفع میکرد سه تا دکترم عوض کردم همه شونم میگفتن شیر خودت اما بچه ام خیلی اذیت میشد دیگه خودمون اصرار کردیم شیر خشک بهمون معرفی کن بگیریم که دیگه یه شب نان دادم از دیشیم جونیور ولی مدفوعشاینقدر بد بود نکران شدم فکر میکنم بخاطر نان باشه