2777
2789
عنوان

اه بابا بسه دیگه این بدبخت...

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 61 پست
اخه داستان بدی یا بی ادبی نبود که بخواد بترکونه  

نمیدونم☹️

اون بیچارم تاپیکش موردی نداشت

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره اون استار اولو انقدر عصبی کردن که طاقتش تموم شد ، و حرفایی زد که نباید میزد

بعدم که قطع دسترسیش کردن 😐

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بیچاره اون استار اولو انقدر عصبی کردن که طاقتش تموم شد ، و حرفایی زد که نباید میزد بعدم که قطع دستر ...

اااا واقعا مگه چی گفتن بهش؟

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎

بابا از بس فحاشی و توهین کرد به کاربرا گزارش زدن

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
لااقل اسم پیجشو بگن ،خودمون بریم بخونیم خیییییلی ذهنم درگیر ماجراش مونده

بیا ادرسشو پیدا کردم😂

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
اااا واقعا مگه چی گفتن بهش؟

هی گفت تو پیج اینستا هنوز نذاشتن 

اگر داستانو گذاشت میام میذارم اسکریناشو

هی ده‌ها نفر اومدن مجدد پرسیدن بذار چرا نمیذاری 

اونم دیگه به گریه افتاده بود که بابا هنو تو پیجش نذاشتتتتن

و ادامه‌ی داستان

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آره واقعاً چراهمچین کاری کردن، فازشون چیه تاپیکومیترکونن ،مگه حرف خاصی زده شده یه داستانه دیگه🤔😐😐 ...

بابا خیلی فحش میداد.

به یکیم فحش نا موسی داد😧

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اسی خوندی منو تگ کن بم بگو چی شد اینستا ندارم

والا منم ندارم 

اگه کسی خوند بیاد بگه😂😂