دختر_مرجان مدیر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 عنوان اه بابا بسه دیگه این بدبخت... | مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 61 پست بسه دیگه این بدبخت هی تاپیک میزنه اون داستانو بزاره یکی میگه گزارش میزنم چون دیر عکس میزاریتوروخدا این مسخره بازی هارو بس کنید ینی چی اخه این کارا مسخره هاااابچه ها هر کی اسم اون دوستمونو میدونه بیاد تگش کنه که ادامشو بزاره برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎 1398/12/22 | 16:16 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60648 @گیسو8155 « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
من_ی_گوگول_مگولم عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5256 ادرس پیجه رو میدادن بهتر بود انقد الاف نمیشدیم🙁 ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
mamanrahajon عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3095 اصلا بعضی هارو درک نمی کنم من خونمخوان بخونن غلط میکنن میان توتاپیک مسخره ها نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 کدوم دوست😐 ی خانمی ی داستانی از اینستا میخواست بزاره که داستانش جالب بود بار اول تاپیک زد تاپیکشو ترکوندنبار دوم هم تاپیک زد دوباره ترکوندن برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
من_ی_گوگول_مگولم عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5256 ی خانمی ی داستانی از اینستا میخواست بزاره که داستانش جالب بود بار اول تاپیک زد تاپیکشو ترکوند ... مگه تاپیک اخریه قفل نبود؟؟ ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 قرنطینه رو مغزشون تاثیر گذاشته رد دادن نه عزیزم اگه شما اون تاپیکو ندیدین برین تو پر بازدید ببینین برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
royajony عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 19188 ی خانمی ی داستانی از اینستا میخواست بزاره که داستانش جالب بود بار اول تاپیک زد تاپیکشو ترکوند ... شاید نی نی یارخودش میترکونهی تاپیک دیگم بودم اسیش سه بار تاپیک زد ترکید😑 یه مازندرانی باتعصب😎🙌 امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 مگه تاپیک اخریه قفل نبود؟؟ چرا اتفاقا بدبخت قفل کرد که دوباره نترکه ولی بازم بی جنبه ها ترکوندن برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
سنپطرزبورگ عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7552 نه عزیزم اگه شما اون تاپیکو ندیدین برین تو پر بازدید ببینین من اوناییکه گزارش زدن رو گفتم .عزیزم
بوهمیا عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 3437 آره واقعاً چراهمچین کاری کردن، فازشون چیه تاپیکومیترکونن ،مگه حرف خاصی زده شده یه داستانه دیگه🤔😐😐😐 💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....
من_ی_گوگول_مگولم عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5256 چرا اتفاقا بدبخت قفل کرد که دوباره نترکه ولی بازم بی جنبه ها ترکوندن عی بابا😩 تو کف داستانه بودما ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 شاید نی نی یارخودش میترکونه ی تاپیک دیگم بودم اسیش سه بار تاپیک زد ترکید😑 اخه داستان بدی یا بی ادبی نبود که بخواد بترکونه برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 من اوناییکه گزارش زدن رو گفتم .عزیزم اها اشتب شد😅😅😅😅✋🏻😂 برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
دختر_مرجان مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 308 عی بابا😩 تو کف داستانه بودما منم داشتم زود زود میخوندم که دیدم ترکید برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎