2777
2789
عنوان

اه بابا بسه دیگه این بدبخت...

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 61 پست
هی گفت تو پیج اینستا هنوز نذاشتن  اگر داستانو گذاشت میام میذارم اسکریناشو هی ده‌ها نفر اومدن ...

ای بابا

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎
بیا ادرسشو پیدا کردم😂

وای مررررسی عزیزممممم

صب میدونستم این زود میترکه اسمشم مثلا خوندم که برم بخونم ،اماااااان از فراموشی😀😘ماچ رو لپت مهربوووون😘😍

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ندیدیم ولی ادم اگه بی ادب نباشه خودش رو کنترل میکنه. 

آره منم تاییدش نمیکنم !

اتفاقا میخواستم بهش بگم وقتی تاپیک میزنی باید نقطه‌ی جوشت بالا باشه 😀 ولی دیگه نگفتم ...

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بیچاره اون استار اولو انقدر عصبی کردن که طاقتش تموم شد ، و حرفایی زد که نباید میزد بعدم که قطع دستر ...

اومد تو تاپیک @گیسو یه فحشایی میداد یه فحشایی میداد باید بزنی تو گوگل ببینی معنیش چیه😕

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
اومد تو تاپیک @گیسو یه فحشایی میداد یه فحشایی میداد باید بزنی تو گوگل ببینی معنیش چیه😕

😂😂😂😂

برای خوشبختیم و سلامتی پدرو مادرم ی دونه کوچولو صلوات میفرستی🙏هر چی بیشتر ادم هارو میشناسم علاقم به حیوون ها بیشتر میشه😕😏😎

وای نه !!!! 🤐🤐

دیدم گیسو رو نفرین میکرد ولی اونطور فحشاشو ندیدم 😒

خداییش یه سریا اصصصصصلا اعصاب ندارن !

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
والا منم ندارم  اگه کسی خوند بیاد بگه😂😂

شب ادامشو میزاره اگه ایشالله نترکیدی میام میزام ادامشو امشی براتون

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
وای نه !!!! 🤐🤐 دیدم گیسو رو نفرین میکرد ولی اونطور فحشاشو ندیدم 😒 خداییش یه سریا اصصصصصلا اعصاب ...

۱۶ .۱۷ سالش بود.

ارههه گیسو هم هیچی نگفت.

یه فحشایی میداد 😧😧

عه😕 به اونجا هاش نرسیده بودم 

اده خیلی فحش داد.

کاربریشو ترکوندن

https://www.instagram.com/marham_name/feed/ بچه ها این پیج داستانه ولی هنوز بقیشو نذاشته

وای خداییی دمت گرم