2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کی گفته 

من 11 سالگی فک کنم 145 بودم همون موقع هم پریود شدم الان قدم 168 هستش 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
وای کاش اینم رشد کنه😔

ببین ببرش ورزش خیلی موثره 

من از 12 سالگی شنا میرفتم که خود شنا خیلی رو کشیدگی عضلات اثر داره 

حتما ویتامین بخوره غذاش سر وقت باشه بخصوص خواب اش باید کافی باشه 

من یادمه کوچیک بودم مامانم اصلا اجازه نمیداد بیشتر از 11 شب بیدار باشم 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ببین ببرش ورزش خیلی موثره  من از 12 سالگی شنا میرفتم که خود شنا خیلی رو کشیدگی عضلات اثر داره& ...

تکواندو میره نمیدونم حالا خوبه یانه 

این که تا هروقت ما بیداریم بیداره🤷‍♀️

سلام دوستان،بایدبگم قدبیشترجنبه ارثی داره ویه فرمول هست ازقدپدرومادربدست میادقدنهایی بچه ها،بزنیدنت بالامیادولی خب ازطرفی هم بعضی ازبچه هاازنظرهورمون رشدمشکل دارن وکم ترشح میکنن که بایدببریددکترغددوازآزمایشات وعکس صفحه رشدمتوجه این قضیه میشن که هورمون رشدشون کم ترشح میشه وآمپول هورمون براشون مینویسن ورشدمیکنن وقدمیکشن.دررابطه بااینکه پریودی باعث میشه رشدمتوقف بشه این طورنیست وهردختری که توسن پایین ترنسبت به هم سن وسالاش پریودبشه بیشترقدمیکشه ولی اگرقدش کوتاه بودوتوسن بالاتردوازده ونیم تاسیزده سالگی پریودشدرشدقدی آنچنانی بعدازپریودی نداره نهایت۲تا۵سانت.درضمن دخترانی که چاق هستن زودتربه بلوغ میرسن وپریودمیشن.امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.