2777
2789
عنوان

چی میشه که آدم میلی نداره به... بیاید بوس بوس/:

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 49 پست
اوج مرحله غرور و خیالپردازیه  سنت که از ۳۰ سال عبور کرد کلا مفهوم زندگیت عوض میشا

چه سنی برای ازدواج مناسبه؟؟  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سنی برای ازدواج مناسبه؟؟    

حداقل بالای ۲۵

وقتی درست تموم شد و به ثبات شخصیت رسیدی و اهدافت مشخصه.

قبلش فقط جنگ اعصابه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خو سر پیری ازدواج کن که یه همدم داشته باشی کووووووو تا بعد بذا ببینیم تا اردیبهشت زنده ایم مرده ایم ...

راس میگی اصن شاید ناکام از دنیا رفتم   

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
نمیدونم من ک شوهرمو خعلی دوس دارم ولی بچه دارب برام سخته و خیلی مسولیت آوورده برام

من اگه ازدواج کنم بچه بیارم شوهرمو یادم میره کلا  

پس فکر کردی مردا انقدخوبن که سر پیری مواظبت باشن و کمکت کنن ببین چی بشه به دادت برسه

پ به چه دردی میخورن این موجودات   فقط تولید بچه بلدن؟  

نمیدونم من ک شوهرمو خعلی دوس دارم ولی بچه دارب برام سخته و خیلی مسولیت آوورده برام

یمییبسن غاز اتی بیلمیسن لذتی.

بچه   عالیه با همه دردسراش

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
فک  نمیکنی خیلی زوده که به این مسائل فکر کنی ؟؟🤔

نه بابا باید بدونم تو 10 سال ایندم میخام چیکار کنم اخه  

چرا پشیمونی ؟؟

همش خیانت میکنه اخلاق نداره میخوام جدابشم و واسه خودم زندگی کنم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من همه فامیل میگن چرا ازدواج نمیکنی ...۱۹ سالمه ...چیکارشون کنم ؟؟

به حرف کسی گوش نکن خودت وبدبخت میکنی از من گفتن واسه خودت خوش باش بهونه بیار شرطی بزار واسه خواستگارات که قبول نکنن

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
شغل داری؟؟

اره آرابشگرم