2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیبی دیدم ایت الله بهجت بهم‌کفت

| مشاهده متن کامل بحث + 7567 بازدید | 378 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وايي دقيقا. يه بار يكي گفت حس بدي داره بوي فرند داره. گفتم كات و كن و توبه خدا ميبخشه. يهو يه زني او ...

آره متاسفانه الان جو رو جوری پیش بردن که دیگه خیلیا میترسن حرف بزنن.ولی ما نباید بترسیم وگرنه اوضاع ازینم بدتر میشه و دنیا فساد خالی میشه

@ماماخسرو

عزيزم حلالم كن. تو همين تاپيك يكي از كامنتات رو از رو عجله خوندم و بدبرداشت كردم. بعد فكر بدي از ذهنم گذشت.

همش تو يك ثانيه يعني اتفاق افتاد.

گفتم بازم بهت بگم. شرمنده. حلال كن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خوشا ب سعادتت

سلام اسی،من هم یه روز بعداز ظهر خسته ازندگی اومدم دراز کشیدم ،یهوتوی عالم خواب وبیداری ایت الله بهجت رو درحال قنوت دیدم گریه میکردند

تو یه اتاق کاهگلی که بوی کاهگل هنوز تومشاممه، و ذرات نور پراکنده بود،اتاق چند تا در داشت اتاق که پشت در آدما با چهرهای عجیب غریب وایساده بودن،منم احساس میکنم تذکر برای نماز خواندن بوده چون منم کاهل نمازم

اون تاپيك بنظرم منم بودم. يكي گفت من مذهبي و محجبه ام ولي به حجاب كسي كار ندارم. گفتم بهش كه برو سرن ...

آره دقیقا همینو گفت رفته بود تو دسته اونا و داشت منو میکوبوند.درسته خدا گفته امربه معروف و نهی از منکر ولی با لفظ قشنگو آروم .نه اینکه کلا بگی به من مربوط نیس.حالا من نگفتم برو تو کوچه خیابون به طرف بگو که تیکه پارت کنن چون همچین زنایی خیلیم سلیطن ولی از پشت گوشی که کسی قرار نیس بخورتت از دین و خدا و حجاب حمایت کن.شاید ینفر براه راست هدایت بشه

آره دقیقا همینو گفت رفته بود تو دسته اونا و داشت منو میکوبوند.درسته خدا گفته امربه معروف و نهی از من ...

اره. منم حداقل تو همين سايت سعي ميكنم به ارمي و مهربوني تذكر بدم.

ولي بعضيا يه جوري حمله ميكنن كه از پشت گوشي هم بخدا ميترسم.

ميترسم پيامارو حتي باز كنم.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.