2777
2789
عنوان

چی میشه که آدم میلی نداره به... بیاید بوس بوس/:

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 49 پست
ایشالا که نظرت عوض نشه مجرد بمونی من که پشیمونم از ازدواج

ینی اینقد بده ازدواج؟  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اینقد بده ازدواج؟    

۹۹ درصد بده اون یه درصدم شانس بیاری خوب دربیاد

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
ازدواج خوبه.بچه آووردن خیلی تردید داره و تا آخر عمر درگیرشی

عایییی نه من هی میگم کاش میشد بدون وجود مردا تولید مثل کرد بچه خیلی خوبه ولی شوور ن  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
به نظر من ازدواج یه تعهده اگه انسان تنوع طلب باشه و فقط فکر گذران زندگی خودشو خوشیاش باشه ازدواج نکن ...

پ ینی مجرد بمونم سر پیری تنها و بدبخت نمیشم؟  

پ ینی مجرد بمونم سر پیری تنها و بدبخت نمیشم؟    

خو سر پیری ازدواج کن که یه همدم داشته باشی

کووووووو تا بعد بذا ببینیم تا اردیبهشت زنده ایم مرده ایم بعد فکر بقیه ش میکنیم😂

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عایییی نه من هی میگم کاش میشد بدون وجود مردا تولید مثل کرد بچه خیلی خوبه ولی شوور ن    

نمیدونم من ک شوهرمو خعلی دوس دارم ولی بچه دارب برام سخته و خیلی مسولیت آوورده برام

با من بیا و تو لحظه خوش حال باش🥳
چون مردا بیشترشون رو اعصابن بخاطر همینه دوس نداری بری سمتشون

سمتشونم برم دلم نمیخاد باشون زندگی کنم یک عمررررررر  

منم ۱۸ سالمه ولی خو به نظر من دختر تو یه سنی باید ازدواج کنه من خودم ۱۶ سالگی ازدواج کردم

منم 16 سالگی دوس داشتم ازدواج کنم الان نظرم 180 درجه تغییر کرده  

ارههه از هفت دنیا ازاد      

دقیقا😅😅😅😁✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست